Sanji biraz adam olsa orada Nami'ye tavrını koyardı. Sen o kadar adam arasından çekip kurtar kadını, Nami gitsin suratını çiçek tarlasına çevirsin. Birazcık gururlu ol ya. Biraz ya. Ah ah Sanji salacaktı onları da X Drake kölesi yapacaktı Nami'yi. Bu yüzden sana ve Sanji'ye kırgınım.japon nickli reis seni kollarım açık bir şekilde bekleyeceğim demiştim sana
Sana da laflar hazırladım. Ya kardeşim bilerek hasar görüyorsun, şeytani gülümsemenle artistlik yapıyorsun bizi kendimizden geçiriyorsun; fakat sonraki bölüm bayılıyorsun. Ya madem bayılacaksın neden darbeyi alıyorsun? Madem darbeyi alacaksın neden bayılıyorsun? Zehir de olsa Kurgudan dolayı da olsa ba-yıl-ma-ya-cak-sın. Sen eğer ki Zoro isen, eğer ki sevdiğimiz Zoro isen, zehiri de mangakayı da hakemi de yeneceksin. Bu yüzden de sana ve Zoro'ya kırgınım.Madem birbirinize dönecektiniz beni neden umutlandırdınız? Benim günahım neydi?
Şu anki düşüncem Sanji ile Zoro denktire evrildi. Bu iki beceriksiz sabaha kadar dövüşseler de birbirini yenemezler.