Ben bu Zoro-Sanji karşılaştırması üzerine düşünürken Sanji'den korkmaya başladım.
Bu adam Luffy ve Zoro'dan farklı. Kendini adadığı bir hedefi yok. Tek derdi iyi bir aşçı olmak. Adamı mutfakta çalıştığı zamanlar dışında bir şeye odaklanmışken görmüyoruz. Antreman yaptığı yok.
2 yıllık arada bile kıyaslamaya bak.
Luffy-Rayleigh
Zoro-Mihawk
Sanji-Yemek tarifleri
Hiç antreman yapmıyor. Güçlü olmak için kendine tek bir hedef bile koymuyor. Odaklandığı tek şey aşçılık ve bu konuda top seviyeye ulaştı. Bunu geçen arc gördük.
Zoro daha top seviyesinde değil.
Luffy daha top seviyesinde değil.
Ama Sanji aşçılıkta tepeye çıktı bile.
Üstüne yanına yandal yaptı. Tayfanın dövüş kabiliyeti yüksek grubunda.
Millet Sanji mi Zoro mu diyor ama hadi Franky'den bile aşağı diyelim, ne fark eder! Adam kendi alanında bilinen en üst düzeye çıktı, hiç çalışmadığı yan dalında ise Zoro ile kıyaslanıyor.
Bu ne?
Şimdiye kadar Oda, Sanji'yi ezikliyor diye kızardım ama adam meğer Sanji'yi tutmaya çalışıyormuş. Tutmasa Sanji yan dalında Luffy'yi sollayacak çünkü.
Adam istese şimdiye Korsanlar kralı da olurmuş, en iyi kılıç ustası da.
Vay be Oda. Favori karakterin kim anlamış olduk.
Bu adam Luffy ve Zoro'dan farklı. Kendini adadığı bir hedefi yok. Tek derdi iyi bir aşçı olmak. Adamı mutfakta çalıştığı zamanlar dışında bir şeye odaklanmışken görmüyoruz. Antreman yaptığı yok.
2 yıllık arada bile kıyaslamaya bak.
Luffy-Rayleigh
Zoro-Mihawk
Sanji-Yemek tarifleri
Hiç antreman yapmıyor. Güçlü olmak için kendine tek bir hedef bile koymuyor. Odaklandığı tek şey aşçılık ve bu konuda top seviyeye ulaştı. Bunu geçen arc gördük.
Zoro daha top seviyesinde değil.
Luffy daha top seviyesinde değil.
Ama Sanji aşçılıkta tepeye çıktı bile.
Üstüne yanına yandal yaptı. Tayfanın dövüş kabiliyeti yüksek grubunda.
Millet Sanji mi Zoro mu diyor ama hadi Franky'den bile aşağı diyelim, ne fark eder! Adam kendi alanında bilinen en üst düzeye çıktı, hiç çalışmadığı yan dalında ise Zoro ile kıyaslanıyor.
Bu ne?
Şimdiye kadar Oda, Sanji'yi ezikliyor diye kızardım ama adam meğer Sanji'yi tutmaya çalışıyormuş. Tutmasa Sanji yan dalında Luffy'yi sollayacak çünkü.
Adam istese şimdiye Korsanlar kralı da olurmuş, en iyi kılıç ustası da.
Vay be Oda. Favori karakterin kim anlamış olduk.