Umarım bu arc Zoro lanetli kılıçlardan veya içindeki şeytandan dolayı iradesini kaybedip Sanji ile savaşır. Bu olay da böylece açıklağa kavuşur.
Uçamayan bir adamı adam yerine mi koyacağım? Bu Japon manga aleminde Krillin bile uçabiliyor. Zoro kendisini fırlatan Orlumbus'a ne verdi karşılık olarak Allah bilir.Geldi yine reis!! Sanji artık Zoro'dan güçlüymüş ben buna gülürüm işte
Böyle bir bakış açısını ilk kez görüyorum.Zoro kendisini fırlatan Orlumbus'a ne verdi karşılık olarak Allah bilir.
Ben böyle Zoro nefreti görmedim. Safkan Zoro nefreti bu.Zoro kendisini fırlatan Orlumbus'a ne verdi karşılık olarak Allah bilir.
Zoro=CnYlmzBöyle bir bakış açısını ilk kez görüyorum.
Zoro'nun uçma konusuna gelince güç kaybından çok eksiklik diyebiliriz gerçekten de.G4 olmadan Luffy çok yükseğe zıpladı kaçarken ama Zoro bu konularda sıkıntı yaşıyor.
Herkes senin gibi objektif yaklaşamıyor. Affet.Ben böyle Zoro nefreti görmedim. Safkan Zoro nefreti bu.
Hacı en azından o zoro ile alaklı konu açmıyorBen böyle Zoro nefreti görmedim. Safkan Zoro nefreti bu.
Ya bu tarz mesajları arada görmeye başladım, forumda Sanji=Zoro gören kim var ki?Sanji= Zoro demenin, Luffy=Zoro demekten hiçbir farkı yok.
Nasıl ki Katakuri = Smoothie, Marco= Ace, Beckman = Roo değil ise Sanji de Zoro'ya eşit değildir.
En basitinden bu konuda bile 22 kişi Zoro ve Sanji eşittir seçeneğine oy vermiş. Konuda falan da eşit olduklarını yazanlar vardı.Ya bu tarz mesajları arada görmeye başladım, forumda Sanji=Zoro gören kim var ki?
Şu oy sonuçlarını atsana ya ben oy kullanmadım sonra geri alma yoktur belki diye Seçenekler çok saçma olduğu için de buna yol açmış olabilir, ortası yok resmen.En basitinden bu konuda bile 22 kişi Zoro ve Sanji eşittir seçeneğine oy vermiş. Konuda falan da eşit olduklarını yazanlar vardı.