Canavar üçlü muhabbeti hiç kafama yatmamıştı ama diğer söylediklerine katılıyorum, sanji tayfa'da jinbei gelse bile güç olarak büyük bir etken olacaktır ama amiral alacak kişiler bir elin parmağını geçmez diye düşünüyorum, şöyle ki wb korsanlarına bak hiç biri amirallere karşı neredeyse bir şey yapamadılar bu adamlar sıradan kişilerde değil marco bile sönük kaldı yani. O yüzden sanji bir amiral alamaz en fazla denk bir şekilde dövüşebilir belki, tayfa da luffy ve zoro hariç amiral alacak kişi çıkmaz bence jinbei de gelirse sayı 3'e çıkar. 300 bölüm muhabbetine bende inanmıyorum da bu kadar gizem kastıktan sonra işin içinden nasıl çıkacak merak ediyorum açıkcası. Seriyi biraz hızlandırıcağını düşünüyorum o yüzden. Wano arcı her şeyle bağlantılı olacak bence, büyük savaş, reverie vs.. o yüzden bu arcı e.oda'nın biraz daha özenerek ve daha iyi bir kurguyla sonlandırıp bizimkileri raftele getireceğini düşünüyorum.
Beyazsakal tayfası amiraller karşısında sönük kaldı da Hasırşapka tayfasının beyazsakal tayfasından daha güçlü olacağı bence net. Ne bileyim Kızaru'ya bakınca, dövüş stili, hızı vs. Sanji'den dayak yemek için tasarlanmış gibi duruyor. Jinbei'nin artık pek güçlenebileceğini düşünmüyorum.
Wano konusunda dediğin gibi olsa bile tayfa güç açısından çok yetersiz. Bu halleri ile Shanks ve Dragon ile ittifak yapsalar bile denizcileri indiremezler. O yüzden zaman geçmesi lazım diye düşünüyorum ben.
Kizaru+Kuma mevzunu zamanında çok tartışmıştık. Hatırlıyorum. Orada alabilir mi? Yoksa tutabilir mi? Hep bir soru işareti olarak kaldı. Kizaru gibi bir adamla Kuma gibi bir adam söz konusu. İkisinin hızı da ortada yani. Belki denizler üzerindeki en hızlı iki karakter.
Ayrıca Mihawk amiral üstü birisi değil kesinlikle değil. Mihawk anca amiral tutar. Bu veriye ulaşmak acayip kolay. Amiral ve Yonkouların ortak özelliği nedir? Bu adamlara Marco, Croco ve Jozu dışında kimse direkt saldırıp kurtulmayı başaramadı. Jozu hatta kolundan oldu paket oldu. Kısaca millet Amiral ve Yonkou görünce değil dövüşmeyi saldırmayı bile aklından geçiremiyor. Onun yerine ben bunun komutanına saldırayım filosuna saldırayım diyor.
Mihawk'a bugüne kadar bir sürü adam saldırmaya cesaret etti. Eziğinden güçlüsüne zayıfından yıkığına. Mihawk'tan millet korkmuyor hatta meydan bile okuyor. Newkamalar gram korkmadan girmişti adama. Daha Yonkoulara öyle cesurca saldıran kimseyi görmedik. Bi Beyazsakal'a öyle saldırdılar o da adamın üstünden ordu geçtikten sonra.
Zoro Yonkou seviyesine gelemeyecek, Sanji serinin sonunda Katakuri'yi alabilecek seviyeye mi gelecek? Cidden böyle mi düşünüyorsun? İmkansız.
Kuma ve Kızaru'yu tutsa bile benim için yonkou seviyesi eder. Ki bence orada alırımı kastediyordu. Ama konumuz bu değil zaten. Yonkou'nun altı olsa bile Zoro bunu geçince yonkou seviyesine ulaşmış olur.
Mihawk'ın amiral altı olduğu çok net deyip net bir örnek verememissin ama. Bu adam Beyazsakal ve Shanks'a direkt saldırmış, amiraller hiçbir şey artık. Ayrıca dediğin kişiler haricinde Zoro, Luffy, Sabo ve Dof' ta saldırıp kurtuldu. Ki Mihawk'ın bunların hepsinden daha güçlü olduğu konusunda hem fikiriz sanırım.
Amiral ve Yonkoular'a da cop kişiler saldırıyor gayet. Killer, Hawkins gibi çöp novalar Shanks'ı indirmeye çalışıyor, Beyazsakal'ın güçsüz adamları (Cruel miydi neydi hatırlamıyorum) Akainu'ya saldırıyor. Ace Akainu'ya saldırıyor, Luffy, Zoro ve Sanji Aokiji'ye saldırıyor falan.
Mihawk'ın kimseyi yenmeyip kaçması da tamamen senaryo icabı. Tek bir örnekle kanıtlayayım. Don Krieg elindeki çakma Minigun ile Mihawk'a saldırıyor. Mihawk savuşturduktan sonra çok rahat tekleyeceği çöpü bırakıp gidiyor. Neden? Çünkü senaryo icabı o adamı Luffy indirecek.
Denizcilerin bir ton güçlü adamı var. Akainu, Kızaru, Fujitora, Ryoukogyu, Garp, Sengoku, Kong, Gorosei, Im (Büyük ihtimalle güçlü çıkacaklar), Tsuru, Geçen gördüğümüz amiral adayları, Seri sonu coby. Bunlar hepsi aşağı yukarı amiral seviyesinde. Ayrıca bunların haricinde çok güçlü kişiler var. Cp0, Magellan, Vergo'dan güçlü koramiraller, yeni Cp9, seri sonu Helmeppo ve daha görmediğimiz bazı kişiler.
Sadece müttefikle bunları kolay kolay yenemezsin. Dört yonkou gitse anca yeter. Ama Luffy'nin o kadar fazla müttefiki yok. O müttefikler de amiral seviyesindeki adamları alamaz. Bunları Zoro ve Sanji'nin falan alması lazım. Seri sonu Korsanlar kralının sol kolu yonkou sağ kolunu alamayacaksa işimiz var.