Keşke Buggy avatarlarına dönsen. Sanji'nin keli gözümü alıyor.Kimi almazdı? diye sorulması lazım. Daha önce de söylemiş olduğum gibi Zoro olsaydı, Hasır Şapkalar o adadan kaçmazdı.
Keşke Buggy avatarlarına dönsen. Sanji'nin keli gözümü alıyor.Kimi almazdı? diye sorulması lazım. Daha önce de söylemiş olduğum gibi Zoro olsaydı, Hasır Şapkalar o adadan kaçmazdı.
Yumrukla fazla hasar alamayan ama kesilebilen bir Kaido var. İnsanların bu seriden beklentilerini görünce şaşırıyorum cidden. xasdasdasdasKırılmayan püskeviti nasıl kesebileceğini anlatsana bir çok merak ediyorum?
Acaba orada da Bm'ın kızlarından biri, "gel yakışıklı bak ben de güzel kılıç var, sen sendekini bana ver" der miydi?Kimi almazdı? diye sorulması lazım. Daha önce de söylemiş olduğum gibi Zoro olsaydı, Hasır Şapkalar o adadan kaçmazdı.
Ortaokul seviyesi basınç bilgisi P = F/AKırılmayan püskeviti nasıl kesebileceğini anlatsana bir çok merak ediyorum?
Benim Zoro ile troll konuyu sildiler. Hüüüü....Forumun hepsi Sanjiye sallıyor zaten şurada Zoro ya iki kişi bir şey deyince savaş çıkıyor. : D
Hangi konu görmedim bile ?Benim Zoro ile troll konuyu sildiler. Hüüüü....
"Zoro'nun babası kim ? " Hazırlarken bayağı kahkahalarla yazmıştım.Hangi konu görmedim bile ?
Öyle bir kılıç yoktu. Ayrıca Hiyori'ye güzel diyen adam simptir. Yine kendini belli ettin kral.Acaba orada da Bm'ın kızlarından biri, "gel yakışıklı bak ben de güzel kılıç var, sen sendekini bana ver" der miydi?
Kılıca güzel dedim yav. :/Öyle bir kılıç yoktu. Ayrıca Hiyori'ye güzel diyen adam simptir. Yine kendini belli ettin kral.
Neden şaşırtmadı bu. ?Kılıca güzel dedim yav. :/
Ayrıca hiyoriye bakacağıma gider usopp'a bakarım yav.