Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Zoro, Tüm Kek Adası Arkı'nda Olsaydı, Kimi/Kimleri Alabilirdi?

Ben eminim anket eklenseydi min 30 kişi kata derdi. :D
Soruya kendi cevabım ise max cracker olurdu. Cracker zoro'ya o kadar da ters rakip değil.

Totelde Zoro Sanji'den her zaman güçlüdür. Hç bir power-up bu kurguyu değiştiremez.

Ancak bazı rakipler ters gelir uymaz. Normal şartlarda Kata Zoro'ya çok ters bir rakip. Sanji'ye daha uygun bir rakip. Özellikle Suit'i giyseydi.

Zoro orada olsaydı pek bir şey değişmezdi. Cracker'i alırdı en fazla. Ama Luffy o dövüşten sonra dinlendi zaten. Hadi Luffy yorulmazdı yakalanmazdı vs diyelim.

Sanji power upla Kata'yı alsa Luffy, Zoro Jinbei, Bege vs birlikte BM'ye dalsalar bile alamazlardı. Luffy'nin vuruşları Kataya bile eziliyordu ilk başta. Zoro'nun da Enması yoktu. Yani en fazla daha rahat gelirlerdi. Veya Smootihe arka planda kalmaz Zoro ile dövüşürdü.

Elbette Oda istedikten sonra Wano'daki Power-up ları oraya uyarlayabilirdi. Ama böyle zorlama bir senaryo olmadıktan sonra pek önemli bir fark olmazdı.

-Cracker’i daha erken indirirdiler. Apoo gibi olurdu.
-Sanji’yle karşılaştıklarında luffy emrettiği için karışmazdı.
-Zoro varken luffy o kadar bitkin çıkmazdı vs’den. O yüzden öfkeli orduya yakalanmazdılar belki.
-Partide pek bişey olmazdı. Sanji’nin daifuku’yla bi anlığına çarpışması gibi biriyle çarpışırdı.
Kaleden çıkar mıydı emin değilim.
-Gemide yine luffy kata’yı alıp giderdi. Zoro ise big mom’ı geri püskütürken yardım ederdi ve smoothie’nin slash’larıyla çarpışırdı.

One Piece evreninin güç dengesinin arc'tan arc'a değişiklik gösterdiğini fark edebilmek gerek.
Wano bakış açısıyla bakarsak, Zoro Dressrosa'da, Doflamingo'yu tek başına alabilirdi. Ama işin aslına bakarsak, Dressrosa'da kurgu o şekilde işlemez ve Dressrosa'daki Zoro, Doflamingo karşısında rezil olurdu.
Tüm Kek'te de aynı şekilde. O arc'ın güç dengesiyle Smoothie'yi alan bir Zoro hayal olurdu, ama Wano başı power-up almamış Zoro Smoothie'yi alsa durum çok hoşuma gitmezdi ama ne oluyor yav, seriyi bırakıyorum demezdim.

Özet: Serinin kestirilemez ve çok da mantıklı olmayan bir güç dengesi var ve bu denge arc içinde, o arc'ın standartlarına göre yorumlanması gerekiyor.

Son düzenleme:
Crackerin bisküvileri luffy g4 formuna giremeden alamıyordu zoro ilk önce bisküvileri alabilir mi o tartıșmalıylen Crackeri rahat alırdı diyenler var, zorla adamı hater yaparsınız ha :hhh:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık