Filler sahne onlar. Mangada açıkça iki kılıç kullanıcısı Zoro diyorlardı çocukluğunda.Yok be Kuina'dan önce de vardı niyeti, orasına burasına 10 tane kılıç sıkıştırıp çıkmıştı Dojo'ya.
Filler sahne onlar. Mangada açıkça iki kılıç kullanıcısı Zoro diyorlardı çocukluğunda.Yok be Kuina'dan önce de vardı niyeti, orasına burasına 10 tane kılıç sıkıştırıp çıkmıştı Dojo'ya.
Ben de öyle sanıyordum, yakın zamanda öğrendim filler olduğunu.Yok be Kuina'dan önce de vardı niyeti, orasına burasına 10 tane kılıç sıkıştırıp çıkmıştı Dojo'ya.
Filler sahne onlar. Mangada açıkça iki kılıç kullanıcısı Zoro diyorlardı çocukluğunda.
Toei'ye bir posta daha küfür ettim teşekkürler.Ben de öyle sanıyordum, yakın zamanda öğrendim filler olduğunu.Mangada ''İki kılıç Zoro'' olarak geçiyor sanırım ilk başta.
![]()
Soruya soruyla karşılık verince cevap vermiş olmuyorsun hocam.Ee aldı da ne oldu ?
Adam ağzında halterle çalışıyor yani o kılıcıda gayet güzel kullanıyor zaten mesele bu değilZoro üç kılıç kullanmıyor ki. Iki kılıç kullanıyor ve ekstradan Kuina nın hatırasını taşıyor. Ağızdaki kılıç diğerlerine biraz destek yapma dışında bir işe yaramıyor zaten. Hatta bi tarafın hareketi kısıtlıyor o yüzden hep ayni tarafa koymuyor ağzındaki kılıcıda. Adam 3 kılıcı bir anda kuşanınca 1.5 kılıç kullanmış kadar bir hareket kabiliyeti oluyor. Kısaca Zoro gerizekalı.
Kılıçlar teke düştüğünde eller serbest ağzındaki kılıçla atak yapmıyor mesela. Çünkü öyle bir dünya yok. Bir eline alıyor tekle dalıyor hayat devam ediyor.
Ben bunu görmemişim. Kimin işi?İşini bitirmiş midir diyosun![]()
Unuttum ben sohbeti tekrar geriye dönüp aynı tutkuyu yakalamam imkansızBen bunu görmemişim. Kimin işi?
Mesajlarımız çok monotonlaştı. En iyisi bir süre ara vermek...Unuttum ben sohbeti tekrar geriye dönüp aynı tutkuyu yakalamam imkansız