Hayır kaptırmazlardı.Zırh hakisiyle alakalı.Önüne gelene yapması lazım senin dediğin gibi olursa.İyi de benim bahsettigim şey ile ne alaka bu? Ben sürpriz bir şey olduğu için Luffy de Zoro da ruhu kaptirabilirdi dedim. Buna karşı önlem alabilmek için ya iyi bilmek lazım ya da müthiş bir k.haki ya da artık tecrübe de ne dersen de ondan lazım.
Jozu gibi adam bilmediği için Dof'un ağına yakalanıyor. Demek istediğim Punkhazard'daki Luffy ve Zoro'nun da ruhu değiştirebilirdi diyorum.
Onun dışında Law'ın yeteneğini Dof'un bilmesi Dof'un yeteneğini Law'ın bilmesinden çok daha fazla avantaj katmıştır Dof'a.
Jozu'nun da aynı şekilde.Zaten zırh hakisi iyi olsa iliklerine kadar donup kolunu kaptırmazdı.Luffy Dof'un yeteneklerini biliyor muydu yada bunu umursuyor muydu ilk karşılaşmalarında saldırırken.Hayır öyle biri değil Luffy saldırdı gatling attı vs ama ağa yakalanmadı çünkü zırh hakisi güçlü üstündeki kontrolü iyiydi.
Bunu ve amaneden'i görünce gagası olan konuşuyor diyesim geldi bir an.Bir fotoğrafla özetleyebilirim durumu;