Neyi ağır basıyor diyecem olmayacakLaw hepsinden ağır basıyor gibi olsa da aynı ligin adamları dedim.
Cidden öyle ama.Law meyveden ibaret bir adam.En azından yüksek seviyeler için.Yoksa güçlü elbette.Law için sadece meyve algısı iyice ilmik ilmik işlenmeye başlanmış. Zoro için tam vücut b.haki Pica kesti diye övgü dizilir. Tam vücut b.haki yapmış Vergo'yu dağ ile birlikte kesmiş Law sadece meyve olur.
Dof niye o zaman Vergo'ya hakin yetmez diyor. Meyvenin neler yapabileceğini Dof çok iyi biliyor.Cidden öyle ama.Law meyveden ibaret bir adam.En azından yüksek seviyeler için.Yoksa güçlü elbette.
Yetti işte hakisi mevzu da o ama Vergoya yetti.Dressrosada poşet oldu.Meyvesi işlevsel ama hakin yoksa işlevi azalıyorDof niye o zaman Vergo'ya hakin yetmez diyor. Meyvenin neler yapabileceğini Dof çok iyi biliyor.
İyi de Zoro'yu da Dof'un kafesini iterken gördük. O zaman Zoro'nun da bir kılıçları mi var diyelim?Yetti işte hakisi mevzu da o ama Vergoya yetti.Dressrosada poşet oldu.Meyvesi işlevsel ama hakin yoksa işlevi azalıyor
Başka bir şeyi var mı ki ? Ben zoronun kılıçsız iş yaptığını görmedim.İyi de Zoro'yu da Dof'un kafesini iterken gördük. O zaman Zoro'nun da bir kılıçları mi var diyelim?
O zaman sen de sıkıntı yok hacı.Başka bir şeyi var mı ki ? Ben zoronun kılıçsız iş yaptığını görmedim.