Senin için ne kadar da makul, ne kadar kadar da mütevazı bir Zoro fanı diyebilir miyiz öyleyse ?Zoro'yu bir tek onlar sevebilir, çünkü biz eleştirebiliyor ve beklentilerimizi kontrol altında tutabiliyoruz.
Bilmem, kategorize etmeyi seviyorsan deneyebilirsin tabi.Senin için ne kadar da makul, ne kadar kadar da mütevazı bir Zoro fanı diyebilir miyiz öyleyse ?
Çok severim kategorizeyiBilmem, kategorize etmeyi seviyorsan deneyebilirsin tabi.
Yani daha önce dediklerine bakarsak (Law Hawkins denk) Zoro Law ve Hawkins ile aynı anda kapışır ve yenilmez mi diyorsun.Çok severim kategorizeyi
O değil de iddia ediyorum 2 tane Hawkins Zoro'yu alamaz.
Tiveyyy. Demediğim şeyleri neden demişim gibi yazıyorsun karşiim ? Bak 2. sayfada konuyla ilgili ne demişim ?Yani daha önce dediklerine bakarsak (Law Hawkins denk) Zoro Law ve Hawkins ile aynı anda kapışır ve yenilmez mi diyorsun.
Denk de olabilirler cümlesi için, Mw'nin shicbikai söylemi doğru ise mümkün olabilir demişim sadece. Orada asıl bana ait olan fikir Law'ın Hawkins'ten bir tık iyi olduğu...Hawkins'in shicbukai olmasıyla ilgili kısmı ilk defa senden duydum. Bilmiyordum. Lakin böyle bir durum varsa o kısmı iyi yakalamışsın. Şahsi görüşüm Law'ın bir tık daha iyi olduğu yönünde. Ama Hawkins'in meyvesinin ucu hala açık. Denk de olabilirler.
Bi tık daha iyi ne olm denk demek degil mi wtfTiveyyy. Demediğim şeyleri neden demişim gibi yazıyorsun karşiim ? Bak 2. sayfada konuyla ilgili ne demişim ?
Denk de olabilirler cümlesi için, Mw'nin shicbikai söylemi doğru ise mümkün olabilir demişim sadece. Orada asıl bana ait olan fikir Law'ın Hawkins'ten bir tık iyi olduğu...
Hee... Zoro'nun Law ve Hawkins'i aynı anda alacağı günler de yakındır; o ayrı
"Tık" işte olum Harbiden yaa, bu tık ne amonyum sülfür ? "tık" kelimesine karşılık gelecek bir rakam bulalım. 2,71 gibi falanBi tık daha iyi ne olm denk demek degil mi wtf
Oh be nihayet biri şunu söyledi.Zoro'yu bir tek onlar sevebilir, çünkü biz eleştirebiliyor ve beklentilerimizi kontrol altında tutabiliyoruz.