Law ve Hawkins Kaptan, Zoro ise yancı. Farkı anlamak için çokta kasmaya gerek yok. Luffy-Hawkins-Law kıyaslanabilir. Bu arada Kidd epey güçlü çıkacaktır.
Hayal dünyandan çıkınca tartşalım. Doffy eskimiş tshirt gibi bişey, anca yer silersin.evet ama rüyasında
Law>Katakuri,King o zaman kaptan çünkü.Luffy diğer süpernovalardan ayrı bir seviyede,sağ kolunun onlarla aynı hatta daha güçlü olma olasılığı fazlasıyla mevcut bana göre.Law ve Hawkins Kaptan, Zoro ise yancı. Farkı anlamak için çokta kasmaya gerek yok. Luffy-Hawkins-Law kıyaslanabilir. Bu arada Kidd epey güçlü çıkacaktır.
Yani hacı, adam Mihawk'ı hedefliyor, şimdiden KK seviyesi vardır.Law>=Zoro demek bu serideki en büyük yanılgılardan biridir. Bu kadar büyük bir değerlendirme hatası nasıl olur hayret ediyorum
sonuçta mihawk yonko seviyesiyse onun yenen kk seviyesi olmalıdırYani hacı, adam Mihawk'ı hedefliyor, şimdiden KK seviyesi vardır.
Alakası yok, Mihawk KK üstü şuan.sonuçta mihawk yonko seviyesiyse onun yenen kk seviyesi olmalıdır
Dof en ters rakiplerden biri zoroya karşıHayal dünyandan çıkınca tartşalım. Doffy eskimiş tshirt gibi bişey, anca yer silersin.
Ne kadar harika bir mantık değil mi ? Önceden çok vardı bu mantıktan. Şimdilerde müzeye kaldırılacak kadar az kaldı ama yine de var işte tek tük. Antikadır; çok kıymetli olur bunlarLaw>Katakuri,King o zaman kaptan çünkü.Luffy diğer süpernovalardan ayrı bir seviyede,sağ kolunun onlarla aynı hatta daha güçlü olma olasılığı fazlasıyla mevcut bana göre.