O zamqn 990 bölümdür inandığım Zoro>Sanji değişçek mi??Zoro kullanmayı öğrenince eski kılıcı gibi olacak siz bu kısmı anlamak istemiyorsunuz benim elimden birşey gelmez
O zamqn 990 bölümdür inandığım Zoro>Sanji değişçek mi??Zoro kullanmayı öğrenince eski kılıcı gibi olacak siz bu kısmı anlamak istemiyorsunuz benim elimden birşey gelmez
Öyle dedin ve kesinlikle öyle zaten genelin verdiği karar doğru değil her zaman ve bende senin söylediğine nazaran burasıda genelin yanlış karar verdiği yer dedim bir sorun yok yaniGenelin verdiği karar doğru demedim forumun geneli doğru karar vermiş dedim.
Hepsi objektif bence zira ne ağır bi zoro fanıyım ne de ağır bir sanji fanı...Her bir yorumun gözünü kanatmış adamın birdaha bakacak hali yok ha bir iki tane objektif yorumun var onlar hariç belki
Tamamda kılıcın kendi ruhu var Mihawkınki haki emmiyor diye kılıcı güçsüz mü oldu evet kılıç kendi gücüne sahip bende Ryuumanin kılıcının daha güçlü olduğunu söylüyorum sen beni anlamıyorsun dostumKolunu Brook'a çevirecek bir şeyi tutuyor elinde ve sen diyorsun ki kılıç normal ve p.up değil. Bence uzatmayalım.
parantezi o yüzden açtım. normal sallamıyor ciddi bir saldırı yapıyor. nasıl algılıyorsan o.
Ben seviyom seni lan sadece bu konu içerisinde atışıyoruz o kadar@Visums Zorocular tarafından sevilmiyoruz ? ?
Lan o zaman Zoro harbi kazıklanmış ŞSÖSİSÖSİSMSŞSTamamda kılıcın kendi ruhu var Mihawkınki haki emmiyor diye kılıcı güçsüz mü oldu evet kılıç kendi gücüne sahip bende Ryuumanin kılıcının daha güçlü olduğunu söylüyorum sen beni anlamıyorsun dostum
Buşido olsa ikiye de katlayabilirdik sayıyı.@Kaizokou Gari devam et yorum yapmaya.Sen yorum yaptıkça Sanji'ye yakın diyenler artıyor.
Ben iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ben yorum yapmaya başladığımda Zoro tarafı 19 du hem böyle çabuk karar değiştireceklerse bizim tarafta işleri yok@Kaizokou Gari devam et yorum yapmaya.Sen yorum yaptıkça Sanji'ye yakın diyenler artıyor.