Şıklar da prime garp ve kaido?Birkaç bölüme Lufi güç konusunda kime daha yakındır diye konuşmaya başlarsınız.
Şıklar da prime garp ve kaido?
Yazdığın şeyde sadece şu kısım doğruBende sana ne diyorum bak. Luffy her noktada zorodan üstün ve her türlü açığını yakalayabilir. ( Oden vs kaido gibi) verdiği ilk açıkta Zoro luffyden tek yer bunun tartışılacak yanı yok ki.
Tamam sen öyle diyorsan devam et ne diyim.Yazdığın şeyde sadece şu kısım doğru
Çünkü Luffy'nin herhangi bir saldırısı bu saldırıdan daha güçlüdür.Bende sana ne diyorum bak. Luffy her noktada zorodan üstün ve her türlü açığını yakalayabilir. ( Oden vs kaido gibi) verdiği ilk açıkta Zoro luffyden tek yer bunun tartışılacak yanı yok ki.
Git baştan mesajları oku. Saldırıya hazırlanıp haki basan Zoro ile kendinden habersiz Zoronun alacağı hasarı bir tutmak fanlık konusunda bile çok uçuk.Çünkü Luffy'nin herhangi bir saldırısı bu saldırıdan daha güçlüdür.
Niye baştan okuyayım ? Tek atar demişsin... Bu saldırıdan bile tek yememiş, dövüşmeye devam etmiş, o da yetmemiş Kaido'yu çizmiş birine anca uykusunda tek atarsın.Git baştan mesajları oku. Saldırıya hazırlanıp haki basan Zoro ile kendinden habersiz Zoronun alacağı hasarı bir tutmak fanlık konusunda bile çok uçuk.
Ee tamamda bana şöyle madem o kadar dayanıklı o kadar iyi neden king bunu bu hallere sokuyor yani kingin saldırı gücü o saldırıdan fazla mı?Niye baştan okuyayım ? Tek atar demişsin... Bu saldırıdan bile tek yememiş, dövüşmeye devam etmiş, o da yetmemiş Kaido'yu çizmiş birine anca uykusunda tek atarsın.
@Mr.Bushido bak ben de Zoro fanı sayılıyorum artık.