Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Güç Konusunda Kime Daha Yakındır?

Zoro Kime Daha Yakın?

• Kullanılan toplam oy
    397
Ayıp değil mi lan ? Daha dün senin adamı Kaido'nun bağırsaklarına giderken çıkarmadık mı ? Hiç öyle denir mi sürüngen falan ? Puhu sana!

İtem dediğin Zoro'nun kılıcı yalnız. Dövüştüğü alet yani. Ufak bir ayrıntı ama belirtmek istedim :D

O değil Luffy'nin gerçekten temiz dövüşü yok lan. Hani siz bu çocuğa eğer olursa korsan kral diyebilecek misiniz gerçekten ?
Yok demeyeceğiz. Tanrılığa evrilen Luffy için fani unvanların bir kıymeti kalmadı artık. ?

Luffy'nin evrileceği tek şey budur:

Oden,Karakral,Ryuma gibi adamlar var bu seride,bunları aşacak belkide Zoro.Bu adamları aşan biri zaten zirvelere oynar seride.Nasıl Luffy 10 olup,Zoro 5 falan kalabiliyor.Ya Zoro'yu çok sıradan bir birinci tümen olarak görüyorlar ya da Luffy'nin Tanrı gücüne ulaşacağını zannediyorlar.Ben anlayamadım sen anlatır mısın ?

Oden,Karakral,Ryuma gibi adamlar var bu seride,bunları aşacak belkide Zoro.Bu adamları aşan biri zaten zirvelere oynar seride.Nasıl Luffy 10 olup,Zoro 5 falan kalabiliyor.Ya Zoro'yu çok sıradan bir birinci tümen olarak görüyorlar ya da Luffy'nin Tanrı gücüne ulaşacağını zannediyorlar.Ben anlayamadım sen anlatır mısın ?
Oden ve Kara Kral ikisi de Roger'ın adamı idiler. Bunlardan birine de attığı kral haki saldırısı ile de hayatı yeniden sorgulamasını sağlıyordu.:D

Ryuma zaten zamanının en güçlü adamı. Serinin zirve karakterleriyle aynı ligde bir adam. Zoro bu adamı geçerse nasıl sıradan bir tümen komutanı olucak ki zaten. Geçmesine de gerek yok o seviyeye gelse de en güçlülerden biri olucak.

Yav çok basit. Gözlerinin önünde Rayleigh örneği var. Şimdi King'le dövüşecek bu herif. Önünde Shiryu, Mihawk, Shanks(?), Kel Gorosei gibi dövüşmesi ihtimal dahilinde olan adamlar var. Hani Luffy asonsorle çıkıyor ama Zoro her dövüşünde bir merdiven çıkıyor gibi saçma sapan bir algı var forumda. Aynı saçma sapan algıyı Shanks ve Mihawk arasında da yaptılar. Shanks asansörle çıktı Mihawk merdivenle dediler buna göre güç dengesi kurdular kafalarında.. Noldu ? Bunlara göre Wano başında Zoro Jack'i alsa öpüp başımıza koymamız gerekirdi biliyorsun. Sonradan Zoro çatıya çıkmasın, çıksa da bir an evvel insin, indiğinde de bir daha uyanmasın diye dua ederken bulduk bunları. Yahu adamlar imana gelip hayatlarında dua etmediği kadar dua etmeye başladılar yauv ahaha.

Ryuma zaten zamanının en güçlü adamı. Serinin zirve karakterleriyle aynı ligde bir adam. Zoro bu adamı geçerse nasıl sıradan bir tümen komutanı olucak ki zaten. Geçmesine de gerek yok o seviyeye gelse de en güçlülerden biri olucak.
'Ryuma zaten zamanının en güçlü adamı ' Seride böyle bir ifade geçiyor mu sadece wanodaki en güçlü karakter olduğunu biliyoruz ne ara zirve karakterlerle aynı ligde oldu

Luffy'yi 10, Zoro'yu 11 olarak gören birisine mi soruyorsun bunu? :/

Ayıp değil mi lan ? Daha dün senin adamı Kaido'nun bağırsaklarına giderken çıkarmadık mı ? Hiç öyle denir mi sürüngen falan ? Puhu sana!

İtem dediğin Zoro'nun kılıcı yalnız. Dövüştüğü alet yani. Ufak bir ayrıntı ama belirtmek istedim :D

O değil Luffy'nin gerçekten temiz dövüşü yok lan. Hani siz bu çocuğa eğer olursa korsan kral diyebilecek misiniz gerçekten ?
Son temiz dövüşü Hody ile onu da su temizledi. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık