Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Güç Konusunda Kime Daha Yakındır?

Zoro Kime Daha Yakın?

• Kullanılan toplam oy
    397
Sanji King'in darbesini yerken kendisi bunu söylüyor. Karnım delinecek diye. O darbe esnasına bakın kendiniz okuyun.
Ben sizin Sanji'nizin yalancısıyım o zaman. Fanı olduğunuz adama inanmıyor musunuz?
He, Zoro da ya işi bitiririm ya da ölürüm dedi. Sanji 20 kat bandaja sarıp kucağında gezdiriyordu. Fanı olduğun adamın sözüne de güvenmemek lazım demek ki.

Şuanki luffyi Zoronun kesebileceğine ihtimal veremiyorum maalesef luffynin tüm hakilerdeki ustalığı ile birlikte çok tehlikeli bir rakip oluyor, çoğu kişi kaidoyu kesti diye keser sanıyor ama bi açıp baştan izleyin kaido ile neredeyse hiç bire bir mücadeleye girmedi ve eminim kaido ile 1e1 mücadeleye girseydi silahını çekme şansını bulamadan olmuş olabilirdi.
Kadiou'yu kesebilecek adam Lufi'yi zaten keser. Mesele vurup vuramayacağı değil, kesip kesemeyeceği ise evet keser.

Bak bak bak. Kafaya bak ahahaha :D Lan Rayden iyisin güzelsin hoşsun ama söz konusu Luffy olunca mantığın uzaya çıkıp sonsuz boşlukta süzüm süzüm süzülüyor :)

Yani Luffy'nin temiz bir şekilde almadığı karakterlerin şu anda Luffy'ye rakip olamayacak olmaları Luffy'nin o anki galibiyetini(!) meşru mu kılıyor ? İşte sana göre kılıyor. Nerde dövüşüme karışmayın diyen onurlu-gururlu Luffy nerde bir rakibine danaya girer gibi girip sonra kendine kk diyecek olan yüzsüz Luffy.

Zafere giden yolda her şey mübahtır diyen Luffy ve fanlarının konuşulacak elde tutulacak bir olayı kalmamıştır. Tabi böyle karakterler ve insanlar olunca Zoro ve Zoro fanlarının değeri de altın-doviz gibi artıyor. Maşallah maşallah! Allah sizi başımızdan eksik etmesin Luffy fanları ahaha.
La daha yeni senin yeşili sürüngene çevirip yolladılar 2v5 savaşında. Danaya girme muhabbetine hiç girme istersen. :/ Temizlik mevzusu da senin düşüncen bu arada. Kim dedi ki sana bizlerin de öyle düşündüğünü? Bu işler öyle çer çöple dövüşüp yetmeyince de sihirli itemler almaya benzemez dns efendi :artiz:

Kadiou'yu kesebilecek adam Lufi'yi zaten keser. Mesele vurup vuramayacağı değil, kesip kesemeyeceği ise evet keser.
İşte onu diyorum ya kaidonun dersini kesebiliyor kaidonun haki bastığını görmedik ama aksine luffynin gözlem hakisi ile Zoronun nereye saldırdığını görebilir ve haki basabilir luffynin son öğrendiği patlayan haki dikkat ettiyseniz sadece saldırı için kullanılmıyor bunu bize hyogoro gösterdi, bigmom saldırırken luffye saldırmasını değil savunmasını söyledi sence Zoronun luffyden yüksek bir hakiye sahip olması mümkün mü?

Mihawk luffyi ikiye böler ama kaidoyu da çok rahat keser bizim zoro o seviyeye gelse ki lütfiye yara açar. Yarası olmayan adama savaşçı demem aga.
Yara konusunu anlamadım, luffyde yara var zaten. Mihawk şuanda luffyi ikiye bölebileceğini pek sanmam şuanki luffy o kadar güçsüz değil. Zoro o seviyeye geldiği zaman sence luffy ne seviyeye çıkmış olur?

La daha yeni senin yeşili sürüngene çevirip yolladılar 2v5 savaşında. Danaya girme muhabbetine hiç girme istersen. :/ Temizlik mevzusu da senin düşüncen bu arada. Kim dedi ki sana bizlerin de öyle düşündüğünü? Bu işler öyle çer çöple dövüşüp yetmeyince de sihirli itemler almaya benzemez dns efendi :artiz:
Ayıp değil mi lan ? Daha dün senin adamı Kaido'nun bağırsaklarına giderken çıkarmadık mı ? Hiç öyle denir mi sürüngen falan ? Puhu sana!

İtem dediğin Zoro'nun kılıcı yalnız. Dövüştüğü alet yani. Ufak bir ayrıntı ama belirtmek istedim :D

O değil Luffy'nin gerçekten temiz dövüşü yok lan. Hani siz bu çocuğa eğer olursa korsan kral diyebilecek misiniz gerçekten ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık