Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Güç Konusunda Kime Daha Yakındır?

Zoro Kime Daha Yakın?

• Kullanılan toplam oy
    397
2. komutan yenen için yaklaşık sağ kol seviyesi diyemiyorsak sağ kollar sol kolları tek eliyle döver.
Sağ kollar sol kolları domine ederek yener zaten.Bizim tayfa bir istisna sadece.

Böyle dediğin halde King ile Queen arasında fazla fark yok diyorsun sonra. Yapma gözünü seveyim. :D
Görünüşe göre yok diyorum tam güç görünce değişebilir.Ki sağ kolun ağırlığı farklı resmedilir.King ile Queen hep aynı durumlara düştü.

Pretzel zarar verebilecek bir kılıç eğer Cracker kendisini biraz daha geliştirir ve Ryou haki kullanabilirse Pretzel çok sağlam bir kılıç. Luffy'nin kolunu kestiğinde bunu fark etmiş olmanız lazım.
Zaten kestiğini ima eden benim.
Gear 4 iken kolunu kesti benzer şekilde diflamingo lawın kılıcı tutunca da eli kesildi.
Kılıç bir üstünlük sağlar düşüncesini savunuyorum ben.

O tayfada sağ kol yoksa daha da vahim Kaido tarafı.Sağ kol bulunmayan bir tayfa yok MW.Gene yanılıyorsun her zamanki gibi.
İki tane hemen hemen eşit güçte adam var yıkımcı olarak.Tıpkı Kaku ve Jyabura doriki denklemi gibi.Ama sağ kol yok tayfada bu benim gördüğüm tablo.İnanmayabilirsin.Tabii eğer her tayfada 2 numaralı adam bulunmak zorunda diyen bir manga sayfası gösterirsen.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık