Sonu oraya gidecek bence. Cehennemin ateşi tutuşturulduğunda kırmızıymış sonra ısının yüksekliğinden önce beyaza sonra siyaha dönmüş. Sanji'nin de alevlerinin siyaha dönmesini bekliyorum.Yorum, profil fotoğrafı uyumu..Siyah alevi bende bekliyorum..
Sonu oraya gidecek bence. Cehennemin ateşi tutuşturulduğunda kırmızıymış sonra ısının yüksekliğinden önce beyaza sonra siyaha dönmüş. Sanji'nin de alevlerinin siyaha dönmesini bekliyorum.Yorum, profil fotoğrafı uyumu..Siyah alevi bende bekliyorum..
Sağ kollar sol kolları domine ederek yener zaten.Bizim tayfa bir istisna sadece.2. komutan yenen için yaklaşık sağ kol seviyesi diyemiyorsak sağ kollar sol kolları tek eliyle döver.
Görünüşe göre yok diyorum tam güç görünce değişebilir.Ki sağ kolun ağırlığı farklı resmedilir.King ile Queen hep aynı durumlara düştü.Böyle dediğin halde King ile Queen arasında fazla fark yok diyorsun sonra. Yapma gözünü seveyim.![]()
O tayfada sağ kol yok diyorum olmak zorunda değil her tayfada.Neyse göreceksiniz.Sağ kollar sol kolları domine ederek yener zaten.Bizim tayfa bir istisna sadece.
Görünüşe göre yok diyorum tam güç görünce değişebilir.Ki sağ kolun ağırlığı farklı resmedilir.King ile Queen hep aynı durumlara düştü.
Zaten kestiğini ima eden benim.Pretzel zarar verebilecek bir kılıç eğer Cracker kendisini biraz daha geliştirir ve Ryou haki kullanabilirse Pretzel çok sağlam bir kılıç. Luffy'nin kolunu kestiğinde bunu fark etmiş olmanız lazım.
O tayfada sağ kol yoksa daha da vahim Kaido tarafı.Sağ kol bulunmayan bir tayfa yok MW.Gene yanılıyorsun her zamanki gibi.O tayfada sağ kol yok diyorum olmak zorunda değil her tayfada.Neyse göreceksiniz.
Pretzel'in diğer isimli kılıçlardan farklı olarak dönerek şiddetini artırabiliyor olması.Zaten kestiğini ima eden benim.
Gear 4 iken kolunu kesti benzer şekilde diflamingo lawın kılıcı tutunca da eli kesildi.
Kılıç bir üstünlük sağlar düşüncesini savunuyorum ben.
İki tane hemen hemen eşit güçte adam var yıkımcı olarak.Tıpkı Kaku ve Jyabura doriki denklemi gibi.Ama sağ kol yok tayfada bu benim gördüğüm tablo.İnanmayabilirsin.Tabii eğer her tayfada 2 numaralı adam bulunmak zorunda diyen bir manga sayfası gösterirsen.O tayfada sağ kol yoksa daha da vahim Kaido tarafı.Sağ kol bulunmayan bir tayfa yok MW.Gene yanılıyorsun her zamanki gibi.


