Yerde ölü taklidi yapıyor ve çok akıllı adam mı ? xDKuzan, Shiryu'nun yardığı yeri dondurdu. Garp yerde ölü taklidi yapıyor çok akıllı adam. Shanksın oyuna getirme şansı yok yani. Zirve Garp alır
E. Oda'nin en büyük suçu nika'yı çıkartması oldu, geyiginin yüzde 70'ini Enma'ya cevirtti adam.Enma'yı unutmuşum benim hatam.
İkiside birbirine uzaktan selamlama slashı gönderirdi.Roger'ın slashı biraz daha baskın gelirdi.Roger'da güçlenmişsin evlat derdi,sarılıp dertleşirlerdi xdShanks vs Roger ne olurdu, bir düşünün.
Kral haki öğretiyor açtırıyor kullandırtıyor çekiyor felan.E. Oda'nin en büyük suçu nika'yı çıkartması oldu, geyiginin yüzde 70'ini Enma'ya cevirtti adam.
Garp bire bir adami, kolsuz shanks da büyük avantaj sağlayamaz. Hakilere abanacaklar. Garp son yaptıkları beklentiyi hiç karşılamadı, yumruk garp yumruk atmada meyveci bir amirali ezemedi.İkiside birbirine uzaktan selamlama slashı gönderirdi.Roger'ın slashı biraz daha baskın gelirdi.Roger'da güçlenmişsin evlat derdi,sarılıp dertleşirlerdi xd
Zirve Garp için Kaido'yu ölümüne zorlansada yener diye düşünüyorum hala da fikrim değişmedi. Ama Shanks seri sonu gücü Kaido'nun gerisinde olmayabilir o yüzden yavaş yavaş Shanks'e kayıyorum.
Roger > Dragon = Zirve Garp = Shanks > Kaido gibi bir denklem çıkabilir.
Hakuba daha hızlı Garp'tan, meyvesi de yok, Hakuba > Garp diyebiliyor muyuz @RedTeroRHızının rüzgarıyla Aokiji'nin yanından geçerek düşürüyor. Kizaru bile bu kadar hızlı değil.
Ve bu adamın meyvesi yok. Haki atakları deprem etkisinde. Ve bu adam 80 yaşındaydı.