WB'de yanında koca bir tayfayla dolaşıyor. Hepsi de müthiş meyvelere sahip. Bu kadar iyi meyveler bir tayfada toplanmış. Oda'nın torpilli pardon sevgili kulu.Garp'da Sengokusuz rakip olamaz xd
WB'de yanında koca bir tayfayla dolaşıyor. Hepsi de müthiş meyvelere sahip. Bu kadar iyi meyveler bir tayfada toplanmış. Oda'nın torpilli pardon sevgili kulu.Garp'da Sengokusuz rakip olamaz xd
Luffy'i hatırlattı bana.WB'de yanında koca bir tayfayla dolaşıyor. Hepsi de müthiş meyvelere sahip. Bu kadar iyi meyveler bir tayfada toplanmış. Oda'nın torpilli pardon sevgili kulu.
Luffy'nin meyvesi >>> Serideki diğer tüm meyvelerin hepsinin toplamı.Luffy'i hatırlattı bana.
Gelecekte dünyanın en iyi kılıç ustası.Ayrı tayfası olsa imparator olabilecek potansiyele sahip Zoro.Luffy'i hatırlattı bana.
Garp'dan Sengokuyu çıkarsak,Wb'den gura gurayı kim daha çok güç kaybeder sence ? xDLuffy'nin meyvesi >>> Serideki diğer tüm meyvelerin hepsinin toplamı.
Luffy 'nin tayfada kimin güzel meyvesi var?Luffy'i hatırlattı bana.
Vay meyve olmayınca özel tayfa olmuyor demek.Luffy 'nin tayfada kimin güzel meyvesi var?
İzin zamanlarında donanmaya haber verelim de kizaru'yu çay yapmaya göndersinler.Lokasyon olarak diyorsan evet. Yıllık izinlerinde sık sık Ejder Topraklarına çıkıyor Gorosei yanına.
Luffy'nin sağ kolu kadar potansiyelli en son Xebec'in sağ kolu vardıLuffy 'nin tayfada kimin güzel meyvesi var?
Enma'yı unutmuşum benim hatam.Luffy'nin sağ kolu kadar potansiyelli en son Xebec'in sağ kolu vardı