Hani tartışmaya vakit ayırcak bir konu bile değil...Cevap mı la bu? Garp.
Hani tartışmaya vakit ayırcak bir konu bile değil...Cevap mı la bu? Garp.
Shanks'ın galip çıktığı 15 anket vardı bir zamanlar en karizma, en güçlü, en yakışıklı, en güzel yaralı, Kaido'yu alır, Mihawk'ı alır, sağkolu herkesi tokatlar, sol kolu herkesi tokatlar vb. diye. Ben de anket kaybedecek mi diye bu anketi açmıştım.Soru mu la bu...
@Miyata Ichiro gene şaşırtmadın
Forum ne kadar adil ve billurlu bir yer olduğunu göstermiş işte. Saydığın anketleri kazanması ne kadar helalse bu anketi kaybetmesi de o kadar helaldir. Bu iş böyleShanks'ın galip çıktığı 15 anket vardı bir zamanlar en karizma, en güçlü, en yakışıklı, Kaido'yu alır, Mihawk'ı alır, sağkolu herkesi tokatlar, sol kolu herkesi tokatlar vb. Ben de anket kaybedecek mi diye bu anketi açmıştım.
Puhahahah En mi bilmem ama karizma ve yakışıklı kısmına lafım yok. Güçlülük konusunda Kaido'yu alabilir Mihawk'ı alamaz. İyi yapmışınShanks'ın galip çıktığı 15 anket vardı bir zamanlar en karizma, en güçlü, en yakışıklı, Kaido'yu alır, Mihawk'ı alır, sağkolu herkesi tokatlar, sol kolu herkesi tokatlar vb. Ben de anket kaybedecek mi diye bu anketi açmıştım.
Valla Mihawk'tan güçlü diyenleri anlarım da karizma ve yakışıklı değil kesinlikle. Vampir bir başka.Forum ne kadar adil ve billurlu bir yer olduğunu göstermiş işte. Saydığın anketleri kazanması ne kadar helalse bu anketi kaybetmesi de o kadar helaldir. Bu iş böyle
Olmadı aga yakıştıramadım sanaValla Mihawk'tan güçlü diyenleri anlarım da karizma ve yakışıklı değil kesinlikle. Vampir bir başka.
Mihawk'ın adı denizci avcısı çıkınca yavaştan hazırlığa başlamışsın gibi geldiValla Mihawk'tan güçlü diyenleri anlarım da karizma ve yakışıklı değil kesinlikle. Vampir bir başka.
Sadece bıyığını Kizaru'ya eklemenle avatarın Antalya Kaş canım diye söylenmeye başlamış lan.Valla Mihawk'tan güçlü diyenleri anlarım da karizma ve yakışıklı değil kesinlikle. Vampir bir başka.