Üst mesajda alıntıladığınız kısımda, belirttiğiniz "Her yere tek dalmış." kısmı yok. E. Oda öyle dememiş.Tam olarak neresi söylenmemiş?
Üst mesajda alıntıladığınız kısımda, belirttiğiniz "Her yere tek dalmış." kısmı yok. E. Oda öyle dememiş.Tam olarak neresi söylenmemiş?
Tek başina meydan okudu =/= Her yere tek dalmışÜst mesajda alıntıladığınız kısımda, belirttiğiniz "Her yere tek dalmış." kısmı yok. E. Oda öyle dememiş.
Tek başina meydan okudu =/= Her yere tek dalmış
İlginç.
Neyse konu uzar zamanı gelince oda bize shanks ın gücünüde yapabileceklerini de ayrıntılı bir şekilde gösterir o zamanda burada garp alır diyen arkadaşların iddialrını devam ettirmelerini beklerim Kaldıki shanks ın potansiyeli ile ilgili bilgi çok ama çok kısıtlı tüm seri boyunca gösterilen birkaç sahne bile garp ile liglerinin farklı olduğunu gösteriyor(marinefort a yaptığı giriş sahnesi,wb nin gemisine çıkarken wb tayfalarının üç buçuk attığı yarısından fazlasının adamın yürüken yaydığı hakiden telef olması ,mihawk ın ona duyduğu saygı(mihawk dediğimiz arkadaş wb yi sallamayan ve kılıcıyla menzilli atak yapıp gücünü deneyecek kadar kendine güvenen bir adam)Önce dedim gene diyorum bir adamın gücü hakkında yeterli bilgiye sahip değilsen dostlarının ona duyduğu saygı ,düşmanlarının ona karşı hissettiği korkunun seviyesi çok önemli bir bilgi kaynağıdır. Sengoku vs shanks ,akaiunu vs shanks,teach vs shanks hatta wb vs shanks dersin anlarım tartışırız ama garp vs shanks ı tartışmam kardeşim. Madem garp ezer diyen kardeşlerim var atış serbest al o zaman yavaş gelsin garp önce ben beckman la biraz antrenman yapsın var mı ötesi
(Ben beckman hakkında bilgi shanks tan daha az gene dediğim gibi düşmanlarının korkusu potansiyeli hakkında ipucu veriyor marinefort a giriş yaptığı sahnede kizaru nun tepkisi yeterlidir diye düşünüyorum.)Burada shanks a karşı garp a şans veren arkadaşların bu kadar fazla olmasının sebebi shanks ın karizması ve seveninin çok olmasından ve herkesin sevdiği karizma gördüğü karakteri karizma görmenin insanları sıradanlaştırdığını hissetmeleri diye düşünüyorum.Yani farklı görünme çabası ben başka açıklama bulamadım.
Shanks bu seride en sevdiğim üç karakterden biri fakat Garp, seninde kabül edeceğini düşündüğüm One Piece evreninin en güçlü karakteriyle defalarca savaşmış ve birbirlerini öldürmeye çok yaklaşmışlar bu zamanları Garp'ın zirvesi düşünebiliriz.Neyse konu uzar zamanı gelince oda bize shanks ın gücünüde yapabileceklerini de ayrıntılı bir şekilde gösterir o zamanda burada garp alır diyen arkadaşların iddialrını devam ettirmelerini beklerim Kaldıki shanks ın potansiyeli ile ilgili bilgi çok ama çok kısıtlı tüm seri boyunca gösterilen birkaç sahne bile garp ile liglerinin farklı olduğunu gösteriyor(marinefort a yaptığı giriş sahnesi,wb nin gemisine çıkarken wb tayfalarının üç buçuk attığı yarısından fazlasının adamın yürüken yaydığı hakiden telef olması ,mihawk ın ona duyduğu saygı(mihawk dediğimiz arkadaş wb yi sallamayan ve kılıcıyla menzilli atak yapıp gücünü deneyecek kadar kendine güvenen bir adam)Önce dedim gene diyorum bir adamın gücü hakkında yeterli bilgiye sahip değilsen dostlarının ona duyduğu saygı ,düşmanlarının ona karşı hissettiği korkunun seviyesi çok önemli bir bilgi kaynağıdır. Sengoku vs shanks ,akaiunu vs shanks,teach vs shanks hatta wb vs shanks dersin anlarım tartışırız ama garp vs shanks ı tartışmam kardeşim. Madem garp ezer diyen kardeşlerim var atış serbest al o zaman yavaş gelsin garp önce ben beckman la biraz antrenman yapsın var mı ötesi
(Ben beckman hakkında bilgi shanks tan daha az gene dediğim gibi düşmanlarının korkusu potansiyeli hakkında ipucu veriyor marinefort a giriş yaptığı sahnede kizaru nun tepkisi yeterlidir diye düşünüyorum.)Burada shanks a karşı garp a şans veren arkadaşların bu kadar fazla olmasının sebebi shanks ın karizması ve seveninin çok olmasından ve herkesin sevdiği karizma gördüğü karakteri karizma görmenin insanları sıradanlaştırdığını hissetmeleri diye düşünüyorum.Yani farklı görünme çabası ben başka açıklama bulamadım.
Cevap mı la bu? Garp.Soru mu la bu...