Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Zaman Çarkı (Wheel of Time)

Flashback yapmış olacaksınNaruto usulü gibi. Gerçi onda karakter ölmeden yaparlardı.
Serinin betimlemeleri konusunda bir sıkıntım yok. Ama final dövüşlerinde vs. yazarın anlatmak istediği şeyleri çoğu zaman zihnimde iyi canlandıramıyorum. Pişen kurabiyeyi 20 sayfa anlatıyor ama büyük olayları kestirip atıyor. İlginç bir tercih.

Nynaeve'in zihninde saçmalıkları 20 sayfa anlatıyor, 5. Kitap sonu Lan'in ayrılmasını, baskını kısacık anlatıp geçiyor. Hoşuma gitmedi bu kısım.

Üçüncü kitabı bitirdim. Akıyor ama betimlemeleri atlıyorum bazen. Aynı yerleri iki üç kere farklı kişilerin gözünden anlatıyor, gerek var mı böyle şeylere bilemiyorum. Üçüncü kitabın yaklaşık 100 sayfası önceki kitabın özeti gibi. Egwene ve Nynaeve'in aptal saptal tripleri de ayrı sinirimi bozuyor. Perrin adamdır.

Robert Jordan üç kezbanı yaratırken çok düşündü mü acaba? O kadar iticiler ki seriyi bırakası geliyor insanın. Daha dördüncü kitaptayım ve acayip kafa açtılar. Üçü de birbirinden sıkıcı karakterler. Kurtlar Vadisi'ndeki insanı bayan karakterlerin aynısı.
Nynaeve=Deli Hikmet
Egwene=Elif
Elayne= Ömer Baba.

Robert Jordan üç kezbanı yaratırken çok düşündü mü acaba? O kadar iticiler ki seriyi bırakası geliyor insanın. Daha dördüncü kitaptayım ve acayip kafa açtılar. Üçü de birbirinden sıkıcı karakterler. Kurtlar Vadisi'ndeki insanı bayan karakterlerin aynısı.
Nynaeve=Deli Hikmet
Egwene=Elif
Elayne= Ömer Baba.
Asıl Polat'ın anası gibiler, bitmiyor egoları bir türlü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık