Evet vardı. Belki kılıcın diğer tarafında vardır. Orada da yoksa kitabı takmamışlar.Sapında da balıkçıl vardı diye hatırlıyorum.
Evet vardı. Belki kılıcın diğer tarafında vardır. Orada da yoksa kitabı takmamışlar.Sapında da balıkçıl vardı diye hatırlıyorum.
Yanılmıyorsam Rand'ın iki elinde birden damga vardı.Eğer kılıç bu ise elleri damgalı olmayacak.Kitapta iki tarafta varmıydı hatırlamıyorum ama bunda belki kılıcın arka tarafındaki kabzasında vardır balıkçıl. Eğer orda da yoksa herhalde damgalama falan olmayacak.
Öncesinde daha kısa bi fantastik kurgu okumanı tavsiye ederim. Sissoylu gibi. Keşke sissoylu 3 değil 14 kitap olsaydı dersin ve zaman çarkı döner çağlar gelir geçer )Seri güzele benziyor da çok fazla kitabı var. Bir başlasam diğer kitapları okuyana kadar ilk kitaplarda ne olduğunu unutabilirim
O zaman kitaba si....tir çekmişler. Bende dizi çıkınca diziye si...tir çekiceğim.Yanılmıyorsam Rand'ın iki elinde birden damga vardı.Eğer kılıç bu ise elleri damgalı olmayacak.
Diziye çerezlik gözü ile bakıyorum ben.Öyle aman aman bir beklentim yok.Aksiyon sahneleri iyi olsun yeter.O zaman kitaba si....tir çekmişler. Bende dizi çıkınca diziye si...tir çekiceğim.
Kılıcın çeliğinde de balıkçıl vardı yahu. Zaten gösterdikleri sayfada da yazıyor. Eline damgalanmasını görürüz elbet.O zaman kitaba si....tir çekmişler. Bende dizi çıkınca diziye si...tir çekiceğim.
Kılıçtaki damga elini dağlıyor. Diğer eli farklı sekildeydi, yanlış hatirlamiyorsam iki avucu birlestirme vs gibi bir şey. Ama asıl sorun elini dağlayacaksa kılıçtaki balıkçılın kabzada olması gerekiyor. Sanırım seriyi ikinci kez okuycam, çünkü balıkçıldan yüzlerce kez bahsedildi ama kılıcın neresinde hiç bahsedilmedi??Yanılmıyorsam Rand'ın iki elinde birden damga vardı.Eğer kılıç bu ise elleri damgafhsiwjdbjejejej
Ama kabzada da vardı. Zaten bu sayedeydi elinin damgalanması. Dizide ne yapacaklar? Kılıç elinde erirken metali mi tutacak Rand 2 eliyle. Bana çok boş iş yapmışlar gibi geldi balıkçıl koymamaları.Kılıcın çeliğinde de balıkçıl vardı yahu. Zaten gösterdikleri sayfada da yazıyor. Eline damgalanmasını görürüz elbet.
Bende senin gibi düşünüyorum. Zaten dizin çok fazla süreceğini de sanmıyorum.Diziye çerezlik gözü ile bakıyorum ben.Öyle aman aman bir beklentim yok.Aksiyon sahneleri iyi olsun yeter.
Ben daha 11.kitapta olduğum için benim için problem yok.Kitaplar hala duruyor
Neresinde olduğundan bahsedildi.emin olamadığım için şimdi pdf indirip baktım fkdkdksk türkçesinde sayfa 80de ilk defa görüyoruz. Bir de İngilizcesine bakıcam.Kılıçtaki damga elini dağlıyor. Diğer eli farklı sekildeydi, yanlış hatirlamiyorsam iki avucu birlestirme vs gibi bir şey. Ama asıl sorun elini dağlayacaksa kılıçtaki balıkçılın kabzada olması gerekiyor. Sanırım seriyi ikinci kez okuycam, çünkü balıkçıldan yüzlerce kez bahsedildi ama kılıcın neresinde hiç bahsedilmedi??