Kid iyice gözümden düştü.
O yetenekler ''en güçlü canlıyı'' kesti :d inş virgin aşçıda bir gün aynısını yaparZoro ve taş-kaya-toprak kesme yetenekleri:d Aman aman.
Bu arada shiryu sanji'yi döverEnmacık Suitin dayanıklılığını aşar desek. Anlık tepki verse bile kendine savunabilir ki bu tarz hızlı tepkilerini daha önce de görmüştük.
Olmadı be kuramadım kafamda. Sanjicik, Zoro abisi için ancak Shiryu için antreman görevi görür.
Devam devam:dEnmacık Suitin dayanıklılığını aşar desek. Anlık tepki verse bile kendine savunabilir ki bu tarz hızlı tepkilerini daha önce de görmüştük.
Olmadı be kuramadım kafamda. Sanjicik, Zoro abisi için ancak Shiryu için antreman görevi görür.
Arkası dönük adama saldıracak kadar düşen bir tek Killer demek ki. Sanji böyle bir fırsatı bulabilir mi dersin.Devam devam:d
Koca tırpanı gördüğü halde bloklayamayan Zoro Sanji'nin o ölümcül tekmelerini biraz zor şey eder. mhhhhhhhhhh
Luffy eklenseydi anket baştan kapanırdı yav. Iyiki eklenmemiş.@kadir †.
Ankette Luffy'nin olmamasını kınıyorum
Vergo pek doru bir örnek olmadı sanki he:d Adamı kesmek için adayı ikiye bölen bir saldırı kullamak zorunda kaldı Law:dArkası dönük adama saldıracak kadar düşen bir tek Killer demek ki. Sanji böyle bir fırsatı bulabilir mi dersin.
Ölümcül tekmeymiş pehhh. Önce vergo'yu tekmelerken bacağını incitmesin sonra Zoro'yu tekmelemeye cesaret edebilir belki. Tabi Taskete Robin-Chann diye de bağırabilir. Bilemiyorum sonuçta bu da bir seçenek.