Apaçık bir şekilde Zoro.
Bahaneler karın doyursaydı net kk olurdu şimdiye :SNet Zoro'dur.
*karnı toksa
Kelime oyunu yapma, Pica tekleyen, Kamazo tekleyen Zoro net "en"dir.Bahaneler karın doyursaydı net kk olurdu şimdiye :S
Luffy yardımla Cracker ve Katakuri'yi yendi, yani 1. ve 3. adamları. Oruc 4. adamı yeniyor ve ne şekilde yendiğini bilmiyoruz, sen tek başına yendiğini varsayıyorsun böyle olmayabilir. Bu konuda net olmayan bir mantık kurmuşsun.Evet.
Luffy'nin yardımla yendiği adamı yenmiş.
Ondan sonra da Bege var işte.
Luffy'nin tek seferde bayıltan Yonkou darbelerinin düzinesine dayandı adam.[/QUOTE
En ne?Kelime oyunu yapma, Pica tekleyen, Kamazo tekleyen Zoro net "en"dir.
Elde veri yoksa her türlü ihtimal olasıdır. Uroge şu an kimsenin esiri değil, Luffy Kaido'nun esiri. Bunlar da veridir mesela.Luffy yardımla Cracker ve Katakuri'yi yendi, yani 1. ve 3. adamları. Oruc 4. adamı yeniyor ve ne şekilde yendiğini bilmiyoruz, sen tek başına yendiğini varsayıyorsun böyle olmayabilir. Bu konuda net olmayan bir mantık kurmuşsun.
Yalnız KK'nın Bege olacağını düşünmeye başladım, bu konuda haklı olabilirsin.
Aynen, Luffy ve Kidd Oruc'tan net üstün olduğu için üzerinde tartışılacak bir şey değil.Elde veri yoksa her türlü ihtimal olasıdır. Uroge şu an kimsenin esiri değil, Luffy Kaido'nun esiri. Bunlar da veridir mesela.
Benim fikrimdir. Çok tartışmaya gerek görmüyorum.
Net?Aynen, Luffy ve Kidd Oruc'tan net üstün olduğu için üzerinde tartışılacak bir şey değil.
Sana geçen gün de söyledim, sağlam bilgiler alıyorum opla ilgili, güven bana.Net?
Tenis oynuyoruz sanıyorum. Bu kadar muğlaklıkta net kelimesini başka bir şey için kullanamazdın çünkü.
Sana geçen gün de söyledim, sağlam bilgiler alıyorum opla ilgili, güven bana.