Luffy'nin yardımla yendiği adam Cracker. Oruç reis Cracker'i yenemedi.Anlamadım.
Ben de aynıydı tepkiyi vermiştim. Kesin bunu da düşündün.Görsel de aynı tepkiyi veriyor. Yohoho.
Luffy'nin yardımla yendiği adam Cracker. Oruç reis Cracker'i yenemedi.Anlamadım.
Ben de aynıydı tepkiyi vermiştim. Kesin bunu da düşündün.Görsel de aynı tepkiyi veriyor. Yohoho.
Killer in aklı yerinde olsa bile olmaz. Kid derdim ama bi kolu yok, o yüzden Law dedim ki onun kolu dikildi kendisine geri. Ha tabi bunlar Zoro'nun aç olduğu durumda, biliyorsun toksa Zoro.Açsa Killer diyorsun yani.
Zoro direnci ve iradesiyle ön plana çıkan bi karakter. E açlık da elden gelen bişey değil herkesin iradesini kırıyor, o yüzden suçlamıyorum Zoro'yu.Net oğlu net hatta nokta
Zoro oruç tutamaz diyorlar.Killer in aklı yerinde olsa bile olmaz. Kid derdim ama bi kolu yok, o yüzden Law dedim ki onun kolu dikildi kendisine geri. Ha tabi bunlar Zoro'nun aç olduğu durumda, biliyorsun toksa Zoro.
Zoro tüm amiralleri alacak ya, Ryokugyu'u yenerken onu da öğrenirZoro oruç tutamaz diyorlar.
4. Tatlı komutanını yenince kafa göz dalmadılar mı Uroge'a?Luffy'nin yardımla yendiği adam Cracker. Oruç reis Cracker'i yenemedi.
4. Komutanı yendikten sonra daldı ve Urouge'u yendi. Sen Urouge yendi demişsin. Sadece orayı düzeltmek istedim.4. Tatlı komutanını yenince kafa göz dalmadılar mı Uroge'a?
Ben de aynıydı tepkiyi vermiştim. Kesin bunu da düşündün.
Tamam.4. Komutanı yendikten sonra daldı ve Urouge'u yendi. Sen Urouge yendi demişsin. Sadece orayı düzeltmek istedim.
Ben Luffy'i daha güçlü görsem de senin dediğin de elbet olabilir.Tamam.
Doğru biliyormuşum.
Luffy'ye de, Cracker'ın yendikten sonra Smoothie dalsaydı benzer bir alaka kurulabilirdi belki.
Gözümde hala Uroge>Luffy bu yüzden.