Neden olmayayım. Ana ezberden Sanji yazmışım XD ondan mı Zoro olacaktı OSen ciddi değilsin demi?
Neden olmayayım. Ana ezberden Sanji yazmışım XD ondan mı Zoro olacaktı OSen ciddi değilsin demi?
Bence olma. Ace'in hakkını vermişsin eyvallah da Luffy'nin zirvesine yonko yazmak nedir. Zoro'yu yazmamış olman troll diye iplemedim ama Sabo'yu amiral seviyesine kitlemen de dikkat çekti tabiNeden olmayayım. Ana ezberden Sanji yazmışım XD ondan mı Zoro olacaktı O
Ya Luffy ve Teach Kk yazacaktım ama Ace en yüksek potansiyelli diye ona ayrı yer çekmek istedim.Bence olma. Ace'in hakkını vermişsin eyvallah da Luffy'nin zirvesine yonko yazmak nedir. Zoro'yu yazmamış olman troll diye iplemedim ama Sabo'yu amiral seviyesine kitlemen de dikkat çekti tabi
Buggy bile varken zurna reisin olmaması üzücü. :/Apoo nereye gitti? Oyum çalınmış.
Destek için teşekkürler. İnanmayanlar tabi bu bilgiye bakarak ne kadar haklı olduğumu anlayabilirler, haklısın.Aynen tam olarak söylediğin gibi :d
Luffy ve Ace zirvedeki adamlardır. Teach oraya OP evreninde bir anomali olduğu için çıkacaktır kendi potansiyelinin bu kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. Kid dışında yazdıklarına da katılmadım ama herkesin kendi şeysi tabiYa Luffy ve Teach Kk yazacaktım ama Ace en yüksek potansiyelli diye ona ayrı yer çekmek istedim.
Teach, Ace ve Luffy KK
Zoro, Kid İmparator
Sabo ve Law Amiral
Sanji de sağ kol diyelim herkesin gönlü olsun.
Vardı, kaldırılmış...Buggy bile varken zurna reisin olmaması üzücü. :/
Seninkinide yaz ya azıcık konuşak hemLuffy ve Ace zirvedeki adamlardır. Teach oraya OP evreninde bir anomali olduğu için çıkacaktır kendi potansiyelinin bu kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. Kid dışında yazdıklarına da katılmadım ama herkesin kendi şeysi tabi