Onlar da olacağını düşündüğümden dedim. Zoro'da da yok sonuçta. Momo'nun sesleri duyması buna bir işaret veya ipucu olarak gösterilemez mi?Momo ve Yamato'da kral haki yok. En azından bildiğimiz bu.
Babasından Kral Haki alabileceğini gösterir. Sonuçta her şeyin sesini de duyabiliyor babası gibi.Onlar da olacağını düşündüğümden dedim. Zoro'da da yok sonuçta. Momo'nun sesleri duyması buna bir işaret veya ipucu olarak gösterilemez mi?
Anketi düzenleyemiyorum istediğim şekilde. Killer-Apoo ve Hawkins çıkarıp Yamato, Kyros ve Momonosuke ekler misin? Bir de ekstra seçenek koymana izin verirse (sanki gördüğüm kadarıyla iki şık daha ekleyebiliyoruz) Buggy ve Enel ekler misin?Bu ankette nasıl Momonosuke olmaz
Buggy mi. Şu serideki en potansiyelsiz adam listesi yapsan adam zirveye oynar beAnketi düzenleyemiyorum istediğim şekilde. Killer-Apoo ve Hawkins çıkarıp Yamato, Kyros ve Momonosuke ekler misin? Bir de ekstra seçenek koymana izin verirse (sanki gördüğüm kadarıyla iki şık daha ekleyebiliyoruz) Buggy ve Enel ekler misin?
Bana yonkou potansiyeli hep varmış gibi geliyor. Gençken korkusuz gözüküyor. Shanks ile denkmiş fakat biri çalışırken diğeri yatmış hissi alıyorum.Buggy mi. Şu serideki en potansiyelsiz adam listesi yapsan adam zirveye oynar be
Şu seride dünyayı bu kadar görüp hala çöp kalmış tek adamdır kendisiBana yonkou potansiyeli hep varmış gibi geliyor. Gençken korkusuz gözüküyor. Shanks ile denkmiş fakat biri çalışırken diğeri yatmış hissi alıyorum.