Üye silindi 5781
Xeşke 5 oy hakkım olsa
Wiper reisin potansiyeli vardı ama seride tekrar görmeyiz muhtemelen Drake kalsın bence.Hawkins, Apoo, Killer çıkarıyorum. Yerlerine Yamato, Kyros ve Momo koyacağım. Momo Oden gibi olacaksa zaten potansiyeli yüksek oluyor.
Big Mom tayfasında potansiyelli var mıydı ya? Ya da Wano arcında başka potansiyelli?
Şu gökyüzü adasındaki adam vardı ya o da potansiyelli geliyor bana ismini unuttum. Bir de Drake yerine Enel koyayım mı?
Çok kötüLuffy ve Kid seri sonunda muhtemelen Roger ve Wb gibi olacaklar. O yüzden zirve kid dir. Sonra ölmezse sabo gelir. 3. De zoro olur.
Seviyeleri de
Luffy = 100
Kid = 99
Sabo = 98
Zoro 96-97 falan olur herhalde
Kid ve sabo da potansiyel aşırı fazla. Zoro da bir yerlere gelir herhalde diye düşünmüştüm.Çok kötü
Wiper. Luffy ile denk dövüşüyordu o zamanlar.Hawkins, Apoo, Killer çıkarıyorum. Yerlerine Yamato, Kyros ve Momo koyacağım. Momo Oden gibi olacaksa zaten potansiyeli yüksek oluyor.
Big Mom tayfasında potansiyelli var mıydı ya? Ya da Wano arcında başka potansiyelli?
Şu gökyüzü adasındaki adam vardı ya o da potansiyelli geliyor bana ismini unuttum. Bir de Drake yerine Enel koyayım mı?
Momo ve Yamato'da kral haki yok. En azından bildiğimiz bu.Kral Haki'ye sahip olanların potansiyeli baya yüksekti sanırsam. Şıklar da Yamato ve Momo konulacaksa en büyük potansiyel sahibi şu 3 kişi olur.
Kid
Yamato
Momo
Belki bi ihtimal Zoro'da olabilir Momo veya Yamato yerine.