Sabo ne potansiyel barındırıyor anlamış değilim. En büyük potansiyel gelişimini Mera Mera yiyerek tamamladı bence geriye onu kullanabilmesi kaldı.
Zoro ve Kid yonkou seviyesinde olabilirler taş çatlasa. ASL ise korsanlar kralı seviyesi diyebileceğimiz ligdeler.Hadi Coby ve Lucci'yi geçtim de Zoro ve Kid'den ne kadar daha ayrı bir kulvarda, açabilir misin biraz daha bu kulvar meselesini ?
Zoro-Kid ikilisi yonkou gücüne ulaşacak kişiler olmasına rağmen Sabo'nun kulvarı ne kadar daha farklı olabilir ? Allah (haşa) falan mı olur yani nedir ? Yonkounun ilerisinde 10 adım daha olmadığı için komik geliyor bu söylemler kusura bakma
Coby Amiral olmak istiyor Filo Amirali değil.Vaat etmek ne demek?
Türkçe - Türkçe - vaat etmek
bir işi yerine getireceğine söz vermek.
davranışıyla, tutumuyla bir işi yapacağı duygusunu uyandırmak, umut vermek.
http://tr.dictionarist.com/vaat+etmek
Yukarıda ki tanıma uyan iki kişi var.
En iyi kılıç ustası olacağına söz veren Zoro, Filo Amirali olmak isteyen Cobby.
Ve henüz bu yolda ciddi bir duvara toslamadılar, tam potansiyellerini göstermediler.
O yüzden beklenti içerisindeyim.
Ama Kidd ittifakı aynı mı? Hedefleri bir yonkou idi karşılarına tek bir yonkou çıktığında halleri duman oldu.
Şimdi onların hedefleri Shankstı ama .s diyenler, düşünenler olabilir neyse.
Üç süpernova ve tayfası bir yonkou'yu indiremiyorsa kaptanlarını geç tayfaları da bir gelecek vaat etmiyodur
Yaşı küçüktür 5-10 yıl sonra güçlenir aynen.
Bak Oruça adam girmiş Mom'un bölgesine komutanı yenmiş diğer giren novalar geri vites yapmış misal en basitinden örnek veriyorum hani Kaido belki çok ağır gelebilir yukarıdaki örneğe.
Zoro fanı değilim şu forumda arayın tarayın Zoroyu övdüğüm mesajımı bulamazsınız sadece objektif bakıyorum o kadar.
Ne fark ederCoby Amiral olmak istiyor Filo Amirali değil.
Çok fark eder Biri Taisho diğeri Gensui. Eğer Filo Amirali olmak istiyorum deseydi Taisho demez Gensui derdi. Akainu ile Kizaru aynı mı yaniNe fark eder
Akainu'da bir zamanlar Amiraldi ama şuan filo amirali. Aokijide bir zamanlar Amiraldi ama şuan korsanlarla iş birliği yapıyor. Garpta bir zamanlar Koramiraldi süreki Amiral teklifi alıyodu ama reddediyodu.Çok fark eder Biri Taisho diğeri Gensui. Eğer Filo Amirali olmak istiyorum deseydi Taisho demez Gensui derdi. Akainu ile Kizaru aynı mı yani