Plot armor mu bilmem de Exodia'nın geleceği barizdi Zaten o serinin en güzel yanı en umutsuz anda bile işler lehine dönebilir duygusunu vermesiydiO düello plot armor dan başka bir şey değildi.
Seride düello ilk bölümlerde daha çok balına kazanılıyordu. Strateji girdikçe zevkli oldu.Plot armor mu bilmem de Exodia'nın geleceği barizdi Zaten o serinin en güzel yanı en umutsuz anda bile işler lehine dönebilir duygusunu vermesiydi
Aslında hep stratejiydi. Kartlar birbirini destekliyordu falan. Yugininkiler büyücü kartları, Kaibanınkiler ejder, Weevilinkiler böcek vsSeride düello ilk bölümlerde daha çok balına kazanılıyordu. Strateji girdikçe zevkli oldu.
Abi ilk bölümlerin neresi stratejiydi!? Gözünü kapatıp oynadı la çocuk.Aslında hep stratejiydi. Kartlar birbirini destekliyordu falan. Yugininkiler büyücü kartları, Kaibanınkiler ejder, Weevilinkiler böcek vs
Zamanında oyununu oynuyordum 200-300 can puanıyla az oyun kazanmadım Bazen cidden öyle bir kart çekiyorsun dengeler değişiyor
Ne alaka yav Kaiba 2. raund, Pegasus ve Weevil düellolarına baksana.Abi ilk bölümlerin neresi stratejiydi!? Gözünü kapatıp oynadı la çocuk.
İlk bölümlerden kastım onlar değil. Sen ilk sezon anladın herhalde.Ne alaka yav Kaiba 2. raund, Pegasus ve Weevil düellolarına baksana.
Ama 2. sezonda feda geldi daha düzene oturdu. Sıkıntı strateji değil fedaydı ilk sezonda.
Onlara bir şey dediğim yok. Ama Blue Eyes Ultimate Dragon'a karşı Kuriboh stratejisi gibi bir strateji vardı ilk sezonda.İlk bölümlerden kastım onlar değil. Sen ilk sezon anladın herhalde.
Pegasus'a karşı hele gözümü kapatıp oynayayım deyip kazandı çocuk. Kaiba'ya karşı ise bir ilki gerçekleştirerek Exodia'yı çağırdı. Hani la strateji?
En kral deste pegasus daydı.Dalga geçerek yok ediyordu adamNe güzel bölümlerdi Duygulandım
Mavi Gözlü'nün Toon hali çok tatlıydı Adam kötü adamdı ama içinde bir çocuk yatıyorduEn kral deste pegasus daydı.Dalga geçerek yok ediyordu adam