4 kardeşin dördü de aynıJoey'nin şu saçma tipi yenip Jinzo alması
Battle City'in ilk yarısındaki ana karakterlerin dövüştüğü boş düellocular kervanı gibi gereksiz tiplere ben şuana kadar izlediğim animelerin hiç birinde rastlamadım.Joey'nin şu saçma tipi yenip Jinzo alması
Gx serisi eh işte, 5ds serisi muazzam. Geri kalanı hakkında yorum yapmasam daha iyi olurYu gi oh un bu serisi hariç diğer serilerini izlemedim. Çok severim.
5DS'i kesinlikle izlemelisin.Şuana kadar ki spin-off seriler arasında en iyisi diyebilirim.Yu gi oh un bu serisi hariç diğer serilerini izlemedim. Çok severim.
Gx serisi eh işte, 5ds serisi muazzam. Geri kalanı hakkında yorum yapmasam daha iyi olur
Diğer serilerin birbiri ile bağlantısı var mı peki? 5ds i boş zamanımda izlemeyi düşünebilirim.5DS'i kesinlikle izlemelisin.Şuana kadar ki spin-off seriler arasında en iyisi diyebilirim.
Orjinal Yugioh ile GX arasında baya bağlantı var.5DS ise bazı göndermeler dışında orjinal seriye ait pek birşey yok.Sonraki serilerde ise Yugioh'un ilk serisinin esamesi bile okunmuyor.Diğer serilerin birbiri ile bağlantısı var mı peki? 5ds i boş zamanımda izlemeyi düşünebilirim.
5ds ejder olan mıydı ?5DS'i kesinlikle izlemelisin.Şuana kadar ki spin-off seriler arasında en iyisi diyebilirim.
Evet.Ejder konusunu güzel işleyen sayılı animelerden.Ejder kartları bu ara kart oyununda pek bir işe yaramasada Stardust Dragon ve Shooting Quasar Dragon zamanında baya kullanılan kartları.5ds ejder olan mıydı ?