Pegasus değil de Bandit Keith I öldürebilirlerdi. Pegasus seriye entrika katıyordu.Harbiden ya. Keşke şu ölümlerin birazını anime de kullansalardı. Seriye biraz daha dehşet ve karanlık bir hava katardı. Kesinlikle.
Pegasus değil de Bandit Keith I öldürebilirlerdi. Pegasus seriye entrika katıyordu.Harbiden ya. Keşke şu ölümlerin birazını anime de kullansalardı. Seriye biraz daha dehşet ve karanlık bir hava katardı. Kesinlikle.
Katılıyorum. Aşağı düştüğü sahnede öldürebilirlerdi. Zaten ondan sonra sadece bir kez gösterildi. Çok da önemli değildi seri için.Pegasus değil de Bandit Keith I öldürebilirlerdi. Pegasus seriye entrika katıyordu.
Tipik Amerikalılar işte. :/Orijinal animede de çok ölüm var da bize hep gölge diyarı diye yutturdular :/
Capsule monsters olması lazım.Az önce seriyi bitirdim. Son düello epey heyecanlı olmuş. Final bölümü duygusal ve güzeldi. Şimdi hangi serisini izlemeliyim?
12 bölümlük capsule monsters var onu izle. Sonrada yazdığım filmleri izle. Ondan sonra GX serisine geçersin.Az önce seriyi bitirdim. Son düello epey heyecanlı olmuş. Final bölümü duygusal ve güzeldi. Şimdi hangi serisini izlemeliyim?
Capsule monsters olması lazım.
Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim12 bölümlük capsule monsters var onu izle. Sonrada yazdığım filmleri izle. Ondan sonra GX serisine geçersin.
Ya da istersen GX serisinden önce 0. sezonu izleyebilirsin.
Zorclu bölümler daha iyiydi bence. Son düelloyu beğenmedim. Sebebi serinin bitmesi ve firavunun gitmesi. Çoğu bölümü açıp izliyorum bazen ama son düelloyu izlemiyorumAz önce seriyi bitirdim. Son düello epey heyecanlı olmuş. Final bölümü duygusal ve güzeldi. Şimdi hangi serisini izlemeliyim?
Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim
Son filmi izledin mi? Gözlerim kanadı izlerken. O nasıl bir animasyondur arkadaşZorclu bölümler daha iyiydi bence. Son düelloyu beğenmedim. Sebebi serinin bitmesi ve firavunun gitmesi. Çoğu bölümü açıp izliyorum bazen ama son düelloyu izlemiyorum