Bilmiyorum 3-4 kere denk geldi bana şu 2 günde, öyle terletmedi yaniForumunda bir sürü deste paylaşmışlar. Ama rekor Parazitte![]()

Bilmiyorum 3-4 kere denk geldi bana şu 2 günde, öyle terletmedi yaniForumunda bir sürü deste paylaşmışlar. Ama rekor Parazitte![]()
Gel bir kapışalım bakalım nasılmış destenBilmiyorum 3-4 kere denk geldi bana şu 2 günde, öyle terletmedi yaniDestiny draw güzel skill, bazen fazla vurda canım 2k ya düşsün diye bekliyorum
![]()
Gel deneyekGel bir kapışalım bakalım nasılmış desten![]()
İstek gönderiyorum.Gel deneyek![]()
Zevkliydi laİstek gönderiyorum.
Bir an kaybedeceğim sandımZevkliydi laMirror Wall bozdu. Skilli kullanamadım bile :/
Şu masktan çok çektim yavBir an kaybedeceğim sandımZaten Mirror Wall dışında bir tuzak gelmedi. Hep canavar geldi. O da gelmese yenilirdim büyük ihtimalle. Destem şöyle bir şey. Pek ahım şahım kart yok ama işe yarıyor.
![]()
Merak etme ben de çok çektimŞu masktan çok çektim yav![]()
Öyle ahım şahım kart yok ama Dark Paladin kartını severim. Animede bir iki kişiyi o kartla yendi. Dark Paladin ve Buster Blader, the Dragon Destroyer Swordsman ejder kartı kullananlar için sıkıntı çıkaracak gibi.Gem biriktirmeye değer mi ? Yarın geliyormuş sanırım.