Bana ne çıkmış kiPvp düellolarinda kullanışlımı ?
Hep sanamı çıkacak birazda ben alayım.![]()

Bana ne çıkmış kiPvp düellolarinda kullanışlımı ?
Hep sanamı çıkacak birazda ben alayım.![]()
Bir de çağrıldıkları tur saldıramıyorlar bu da büyük bir dezavantaj. Ayrıca çoğunda saldırmadan önce can puanı ödemelisin. Nereden tutsan elinde kalıyorDaha denemedim biraz düzenliyim öğreniriz. 1 tane daha Summoned çıkmasını bekliyorum card traderdan.
O yüzden yedek koydum desteye toon worldtenToon buster blader güzel ama
![]()
Düşük yaratıklar için 2. tur olayı kötü ama 2600 hasarlık çıkarınca önemi kalmıyor pek. Ayrıca toon yaratıkları special olarakta çıkabildiği için kart hakkı da yemiyorlarBir de çağrıldıkları tur saldıramıyorlar bu da büyük bir dezavantaj. Ayrıca çoğunda saldırmadan önce can puanı ödemelisin. Nereden tutsan elinde kalıyorGeçen Yugioh'un Pyramid of Lights filmini izledim. Kaiba, Pegasus'a yine mi o eski moda kartı kullanıyorsun dedi ve çok çabuk yendi
Çok iyi destek kartları koymalısın. Toon Buster Blader iki feda istiyor.
İşte sen 2600 hasar vurmadan önce can puanı ödüyorsun. Sonra rakip kartını durdurursa boşu boşuna can puanı ödemiş oluyorsun. Dedim ya destek kartlar gelirse güzel olur.Düşük yaratıklar için 2. tur olayı kötü ama 2600 hasarlık çıkarınca önemi kalmıyor pek. Ayrıca toon yaratıkları special olarakta çıkabildiği için kart hakkı da yemiyorlarMüthiş deste değil ama genede kullanışlı
![]()
Magic Reflector'de koymalısın Toon World destene.Düşük yaratıklar için 2. tur olayı kötü ama 2600 hasarlık çıkarınca önemi kalmıyor pek. Ayrıca toon yaratıkları special olarakta çıkabildiği için kart hakkı da yemiyorlarMüthiş deste değil ama genede kullanışlı
![]()
Vardır vardır sendeBana ne çıkmış ki![]()
Geçen eventtan kalma çoğu. Tam olarak 8 Union Attack, 5 Magical Blast 2 Rain of Mercy, 2 Gandora, 1 Toy Magician, 1 Gamma var. Ama hiç Valkyrion yokMagic Reflector'de koymalısın Toon World destene.
Vardır vardır sende![]()
Yok o 2600 vururken can yemiyorİşte sen 2600 hasar vurmadan önce can puanı ödüyorsun. Sonra rakip kartını durdurursa boşu boşuna can puanı ödemiş oluyorsun. Dedim ya destek kartlar gelirse güzel olur.
Magic Jammer var ya ne gerek varMagic Reflector'de koymalısın Toon World destene.
Vardır vardır sende![]()
Hemen hemen herkeste Enemy Controller, Etaqua, Kuriboh falan var. Peki Magic Jammer, Spell Purification ve Spiritualism'i durdurabiliyor muYok o 2600 vururken can yemiyor
Magic Jammer var ya ne gerek var![]()
Seven tools of bandit de varHemen hemen herkeste Enemy Controller, Etaqua, Kuriboh falan var. Peki Magic Jammer, Spell Purification ve Spiritualism'i durdurabiliyor muHani sevmiyordun efektli kartları
Her neyse güçlü Toonlar gelince daha iyi olur.
TamamSeven tools of bandit de varElibde spiritualism bulunduran adam görürsen haber ver
![]()