8400 küsür oldu. Hedef 10000O 7000 geme daha neler alırsın sen
8400 küsür oldu. Hedef 10000O 7000 geme daha neler alırsın sen
Taktik ver bizede8400 küsür oldu. Hedef 10000
Şu yeni paket çıkmadan önce ne kadar gem kazansam harcıyordum. Yeni paket gelince 500 gem + 250 Korece sürümü için toplam 750 gem verdi. O gün bugündür birikiyor. Nerde gem bulsam alıyorum. Stage görevinde gem veriyor. Karakter level atladığında gem veriyor. Bazen yüksek seviyeli düellocularla (Kaiba falan) oynadığımda gem veriyor. Biriktirmek zor ama çünkü hep paket açasın geliyor Oyunun başlarında bir keresinde de 5000 gem toplamıştım. Paket açayım dedim hepsi bitti. Ultimate Rising ve Neo Impact açmıştım bayağı.Taktik ver bizede
Hane Hane yok mu sende?Bende biraz biriktireyim madem eski paketler gelecek
Şu gail lizard mı ne var 200 küsürlük olan pakette onu düşürmek için kastım kastım o lanet kart 8 deste kala geldi lan şansa bak. 200 küsür deste açtım lanet şey için.
Bkz;
Var ama bu daha güzel Atağı falan da var. Hem elde 2 tane ekleme şansı varken niye 1 taneyle yetineyimHane Hane yok mu sende?
O kadar gem harcamaya değmezdi ama. O kadar paket açtığına göre 10000'e yakın gem harcamışsınVar ama bu daha güzel Atağı falan da var. Hem elde 2 tane ekleme şansı varken niye 1 taneyle yetineyim
Harcamışımdır ama ne bileyim 230 paket açacağımı. Bilsem girişmezdim o işeO kadar gem harcamaya değmezdi ama. O kadar paket açtığına göre 10000'e yakın gem harcamışsın
Bir iki paket açtın mı önünü almak zorHarcamışımdır ama ne bileyim 230 paket açacağımı. Bilsem girişmezdim o işe
Lizard çıktığı gibi bırakçaktım işte. Ama gelmedi deyyuzBir iki paket açtın mı önünü almak zor