Paket mi bıraktın Şu gemini kartlarını bir türlü sevemedim. Efektlerinin çalışması için bir tur beklemek can sıkıcı.Lizard çıktığı gibi bırakçaktım işte. Ama gelmedi deyyuz
Paket mi bıraktın Şu gemini kartlarını bir türlü sevemedim. Efektlerinin çalışması için bir tur beklemek can sıkıcı.Lizard çıktığı gibi bırakçaktım işte. Ama gelmedi deyyuz
Yok ya düştü sonunda zaten 10 paket kalmışken bırakır mıyımPaket mi bıraktın Şu gemini kartlarını bir türlü sevemedim. Efektlerinin çalışması için bir tur beklemek can sıkıcı.
Aynen. Bir Gearfried var. Zaten iki gün önce forumunda paylaşmışlardı. Ultimate Rising'i bekliyordum. Ultimate Rising kadar iyi paket gelmedi şimdiye kadar. Hangi desteye baksam Ultimate Rising'den kartlar oluyor.Yeni deste gelmiş ama açmaya değmez.
Parayla satın alınıyor. Parayı veren herkese.Beyler bu sale underway! Başlıklı mesaj da anlatilan ne tam olarak yani sana 10pack +1sr kart diyor tam anlayamadim bu ozellik kime
Platinium ve King of Games var.Birde ben 1 aydir oynuyorum gold 4 e geldim karmaşık bir desteyle sizden durum nasıl golddan sonra hangi seviyeler var
İlk paketlerde açıldı ya şansa gel. Ne işe yarıyor bu Gearfried.Aynen. Bir Gearfried var. Zaten iki gün önce forumunda paylaşmışlardı. Ultimate Rising'i bekliyordum. Ultimate Rising kadar iyi paket gelmedi şimdiye kadar. Hangi desteye baksam Ultimate Rising'den kartlar oluyor.