Niye ?Bütün tadım kaçtı.
Niye ?Bütün tadım kaçtı.
Gördüğüm en sıkıcı taktik. Hiç bir zevki yok, tek amacı kazanmak olan leş bir deste.Niye ?
Yok taktik değil bu normalde uygulanması denk gelmesi çok zor troll destesi biraz.Ama yakalayınca kesemezsen oyunu bitirir tabii sonsuz döngüye alıyor.Gördüğüm en sıkıcı taktik. Hiç bir zevki yok, tek amacı kazanmak olan leş bir deste.
Sıkıcı ama :/ Karşı tarafı çaresiz bırakan destelerin hiç bir tadı yok.Yok taktik değil bu normalde uygulanması denk gelmesi çok zor troll destesi biraz.Ama yakalayınca kesemezsen oyunu bitirir tabii sonsuz döngüye alıyor.
Dene bakıyım ne vercek ona göre kasayım bendePlatinium 1'e kadar çıkabildim. Sr kart seçme şansı verdi sanırım, tam anlayamadım
Kart seçiyorsun işte bedavadanPlatinium 1'e kadar çıkabildim. Sr kart seçme şansı verdi sanırım, tam anlayamadım
Gate'de Legendy Duelistlerden düşen tüm SR kartlar. Bide Shop'a gelen tüm SR kartlar. 1 tanesini alabiliyorsun.Dene bakıyım ne vercek ona göre kasayım bende
Dene bakıyım ne vercek ona göre kasayım bende
Dün'e kadar Gold 2'den yukarı çikamamiştim aslında, Pegasus'nun Mind Skill'i ile Relinquished kartlarını kombine yapınca ard arda yendim.Kart seçiyorsun işte bedavadan