Bu Odion ne iğrenç kart atıyor ya Sr attıklarının hepsi temple of the kings. Başka sr kart atmıyor. 6 tane mi ne oldu ulan, yeter.
Bakura'yı 8-10 defa yendim de kart vermiyor 3 defa turlu, otobüslü bişey açildi.Bakura Level 40'ın bugunu bulmuşlar Pinch Hopper'a saldırmıyor.
Bana da sadece bir kere SR kart verdi başka da vermedi. Çok cimri çıktı yeni Bakura. Bir de sadece yenmek yetmiyor. Yüksek düello puanıyla yenmek gerekiyor.Bakura'yı 8-10 defa yendim de kart vermiyor 3 defa turlu, otobüslü bişey açildi.
Luck On Your Side olması lazım Ama can puanın 1000'in altına düşmesi lazım kullanabilmen için.Ben şuan jeoy kasıyorum, hani yazı turalı bi efek çalıştırdığında hep kazandıran skilli açmaya çalışıyorum. ''Lucky On My Side''.
evet öyleLuck On Your Side olması lazım Ama can puanın 1000'in altına düşmesi lazım kullanabilmen için.
Biraz riskli beevet öyle
Ulan bi ben düşüremedim be ciğerim yanıyor...Tek atınca dogru düzgün kart açılmıyor. Uzun uzun uğraşıp yenince sonuç.
Yok be. Rastgele veriyor. Mesela geçen Kaibayı 4-5 turda yendim Enemy Controller verdi. Bir de ben millenium scorpionu 30. Seviyeyi yenince verdi. Belki onlarca kez 40. Seviyeyi yenmiştim vermemişti. Bugün de nihayet cimri Bakura Dark Voltranis verdi.Tek atınca dogru düzgün kart açılmıyor. Uzun uzun uğraşıp yenince sonuç.