Sana yalan mı söyleyeceğimYanlışın var eskisi trap değil spelle karşı
Sana yalan mı söyleyeceğimYanlışın var eskisi trap değil spelle karşı
Hea ben magic jammerı kastediyon sanmıştımSana yalan mı söyleyeceğim
Deşme yaramı Onu bir türlü açamamıştım.Hea ben magic jammerı kastediyon sanmıştım
Benim ilk açtıklarımdanDeşme yaramı Onu bir türlü açamamıştım.
Doğru ilk koyduğunda etkinleşmiyor. Bir tur beklemek lazım ama yine de çok işime yarıyor. Ama yeni paket gem harcanmaya değmiyor pek.Benim ilk açtıklarımdan
Bu attığında sadece savaş safhasında etkinleştirilebilir yazıyor. Bu yeni pakettekinde öyle bi kısıtlama yok
1 paket açtım 2 UR kart çıktı ama çöp yaramaz.Aynen. Bir tek gem bile harcamadım Man Eater Bug, D. D. Warior, Dark Ruler Ha Des falan bekliyordum.
Hangileri çıktı? Hep Gemini ve Psychic canavarlar koymuşlar. Monster Reincarnation'u Monster Reborn sandım ilk baktığımda. Şekilleri benziyor. Hayallerim yıkıldı.1 paket açtım 2 UR kart çıktı ama çöp yaramaz.
Görüdüğüm en gereksiz kart olabilir :/Hangileri çıktı? Hep Gemini ve Psychic canavarlar koymuşlar. Monster Reincarnation'u Monster Reborn sandım ilk baktığımda. Şekilleri benziyor. Hayallerim yıkıldı.
http://yugioh.kartgezegeni.com/index.php?title=Brain_Research_LabHangileri çıktı? Hep Gemini ve Psychic canavarlar koymuşlar. Monster Reincarnation'u Monster Reborn sandım ilk baktığımda. Şekilleri benziyor. Hayallerim yıkıldı.