Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] YU-GI-OH! Duel Links

ileriki seviyede 1600 atack hiçbirşeye yaramıyor minimum zaten 1700 1800 bi destede farklı farklı combolar denemek mantıklı olmuyor genelde işi çok şansa bırakmak gibi net bi amacın olacak oradan yürüyeceksin
Anladim sen ortadan gitme, bir alan sec diyorsun o zaman su an yami veya dragon tarzi gitmem lazim daedalus veya dinasourda eksigim var baktim decklere.

1700 atk cok nadir 3 tane cikti hepi topu. 1800 atk hic yok :) banner ve madalyon var direk + 500 atk veren yoksa isimiz yas zaten.

Bugun pegasusu 2 kere daha yendim 400000 bin puani astim bir onu kasicam birde rexi simdi senin dedigin gibi. Son olarakta onerdigin altin elmayi loonerda kullandim muthis bir kart ins hepimize cikar :)

yüksek seviye kartları counterlarsın bu kartla aldığın hasarı onarıp o seviyede bir yaratık summonlıyor diye anladım aldığın hasarla orantılı olsa gerek
Aynen öyle süper bi kart. Mesela Pegasus 3000 atklı canavarla hayat puanlarima saldırdı o tuzağa actinmi sana 3000 puan LP veriyor ve özel bir canavar çağırıyor bunun saldırisi sana saldıran canavarla esit oluyor ama çağırılan yaratık benim yami efek kartından extra 200 güç alınca çağirilan yaratık her zaman güçlü oluyor

Anladim sen ortadan gitme, bir alan sec diyorsun o zaman su an yami veya dragon tarzi gitmem lazim daedalus veya dinasourda eksigim var baktim decklere.

1700 atk cok nadir 3 tane cikti hepi topu. 1800 atk hic yok :) banner ve madalyon var direk + 500 atk veren yoksa isimiz yas zaten.

Bugun pegasusu 2 kere daha yendim 400000 bin puani astim bir onu kasicam birde rexi simdi senin dedigin gibi. Son olarakta onerdigin altin elmayi loonerda kullandim muthis bir kart ins hepimize cikar :)
aynen öyle o kart baya op ya sırf onun için açıcam o paketten bakalım :)

Bunu aldım trade'den 10 lvl diyor. Ne işe yarar çözemedim henüz. Mavi gözlü'den filan yüksek gözüküyor inşallah bi işe yarıyordur :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık