Şuan nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum 1-2 video izlemem lazım. Bu kartı çekene kadar Pegasus'un saldırması nasıl engellenecek falan...arkadaş bi bana gelmiyor 1000 yıldız bekletiyom bu çıksında event kasayım diye
Şuan nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum 1-2 video izlemem lazım. Bu kartı çekene kadar Pegasus'un saldırması nasıl engellenecek falan...arkadaş bi bana gelmiyor 1000 yıldız bekletiyom bu çıksında event kasayım diye
O kartı ben çıkardım süper bi kart yavdestenin en iyi kartı golden apple o geldi mi
Yok ya o gelmedi,ne işe yarıyor o kart ?destenin en iyi kartı golden apple o geldi mi
her spell de 500 hasar artıyor hasarı cok fazla oldugu için pegasus atack oynamıyor hiç bir yaratıgını en son kartında basıyon def den atack geçiren spell vuruyon 10k damageŞuan nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum 1-2 video izlemem lazım. Bu kartı çekene kadar Pegasus'un saldırması nasıl engellenecek falan...
yüksek seviye kartları counterlarsın bu kartla aldığın hasarı onarıp o seviyede bir yaratık summonlıyor diye anladım aldığın hasarla orantılı olsa gerekYok ya o gelmedi,ne işe yarıyor o kart ?
Elimde Cerberus olursa sıkıntı yok zaten. Misal ilk 2-3 tur Cerberus gelmediğinde nasıl yapılıyor onu bilmiyorum.her spell de 500 hasar artıyor hasarı cok fazla oldugu için pegasus atack oynamıyor hiç bir yaratıgını en son kartında basıyon def den atack geçiren spell vuruyon 10k damage
Sence bu oyunda ne tarz bir deste yapmak mantıklı.Ben jtp oynuyordum,orada exodia,cyber stein falan yapıyorduk. Bu oyun farklı biraz,deste daha az,canavar 3 tane sürebiliyorsun falan.yüksek seviye kartları counterlarsın bu kartla aldığın hasarı onarıp o seviyede bir yaratık summonlıyor diye anladım aldığın hasarla orantılı olsa gerek
Yami nin skilliyle direk çekiyorsunElimde Cerberus olursa sıkıntı yok zaten. Misal ilk 2-3 tur Cerberus gelmediğinde nasıl yapılıyor onu bilmiyorum.
Bende Gravity Axe-Grarl var. Onu Cerberus'a basınca direk hasarı 1000 artıyor. Bu Cerberus çok iyiymiş.
her gelen packle sistem değişicek şuan dinosaur ve daedalus iş yapıyor oyun şuan pyro deste çıkarma peşinde yeni pack öyle gösteriyor bakıcaz zamanlaSence bu oyunda ne tarz bir deste yapmak mantıklı.Ben jtp oynuyordum,orada exodia,cyber stein falan yapıyorduk. Bu oyun farklı biraz,deste daha az,canavar 3 tane sürebiliyorsun falan.