Zaten benim desteye el atacak Konami büyük ihtimalle Fazla güçlü değil ama yenmesi zor. Noble Knight ve Desperado daha kanser bana göre.konami bizide indirmesin :d
Zaten benim desteye el atacak Konami büyük ihtimalle Fazla güçlü değil ama yenmesi zor. Noble Knight ve Desperado daha kanser bana göre.konami bizide indirmesin :d
noble ile aromage destesi ne kanser arkadaşZaten benim desteye el atacak Konami büyük ihtimalle Fazla güçlü değil ama yenmesi zor. Noble Knight ve Desperado daha kanser bana göre.
Sen Thunder Dragon gör hele okkalı söveceksinnoble ile aromage destesi ne kanser arkadaş
şekli güzelmişGelse de mavi gözlü desteme atsam
Yugioh'un bana göre en dandik düello sistemidir Pendulum. Yeni bir şey olsun da nasıl olursa olsun kafasıyla çıkarılmış bir sistem gibi...Evet arc-v dünyası geliyor bu yıl. animesini seyrettmedim kartlar hakkında en ufak fikrim yok.
Coğu kişi ayni şeyi söylüyor neden bu kadar sevilmedi cok mu dengesiz kartar var?Yugioh'un bana göre en dandik düello sistemidir Pendulum. Yeni bir şey olsun da nasıl olursa olsun kafasıyla çıkarılmış bir sistem gibi...
Sistem dengesiz bence. Pendulum skalası adı altında 2 alan daha ekleniyor sahaya, o alana pendulum canavarlarından yerleştiriyorsun. Atıyorum 3 ve 7 numaralı pendulum canavarlarını alana yerleştirdin, 3 ve 7 arasında ( yani 4,5 ve 6) seviyesi olan canavarları elinden özel çağırabiliyorsun. Bir de pendulum canavarlarının skaladaki kendilerine has efektleri var. Genel olarak olayı bu. Pek stabil deste çıkacak gibi gelmiyor bana. Belki de yanılıyorumdur, bakalım görelimCoğu kişi ayni şeyi söylüyor neden bu kadar sevilmedi cok mu dengesiz kartar var?
Sistem dengesiz bence. Pendulum skalası adı altında 2 alan daha ekleniyor sahaya, o alana pendulum canavarlarından yerleştiriyorsun. Atıyorum 3 ve 7 numaralı pendulum canavarlarını alana yerleştirdin, 3 ve 7 arasında ( yani 4,5 ve 6) seviyesi olan canavarları elinden özel çağırabiliyorsun. Bir de pendulum canavarlarının skaladaki kendilerine has efektleri var. Genel olarak olayı bu. Pek stabil deste çıkacak gibi gelmiyor bana. Belki de yanılıyorumdur, bakalım görelim
[/QUOTE/]
Anladım oyundaki dengeyi bozacak bi sisteme benziyor ama eninde sonun da gelecekdi zaten.