Bir ara oynuyordum ama özel yetenek olayına hiç alışamamıştım sonra o karsıma gelen dark signerlar ve 3. turda exodia cıkaran yugi mutolardan sonra sildim evet noobum ama bu oyunda benim bildiğim yugioh değil.
Onlar etkinlik karakterlerinin özel yeteneği. Normal oyunda yok.Bir ara oynuyordum ama özel yetenek olayına hiç alışamamıştım sonra o karsıma gelen dark signerlar ve 3. turda exodia cıkaran yugi mutolardan sonra sildim evet noobum ama bu oyunda benim bildiğim yugioh değil.
Hic fikrim yok acikcasi dereceli giriyordum artik kim gelirse oynuyordum bir ara turbo duel vardi onu sevmistim.Onlar etkinlik karakterlerinin özel yeteneği. Normal oyunda yok.
Etkinlik yetenekleri abartılı zaten. Sana vermiyor oyun onları. Zamanında 5 turda oyunu kazanan Bakura vardı :FHic fikrim yok acikcasi dereceli giriyordum artik kim gelirse oynuyordum bir ara turbo duel vardi onu sevmistim.
yokmu eski modlu apk sıBu ayı da hallettik.
Deste.
KoG resmi.
Eski mod mu kaldı be. Mavi gözlü kartları varsa kur. Ya da anti mavi gözlü Buster Blader kuryokmu eski modlu apk sı
konami bizide indirmesin :dEski mod mu kaldı be. Mavi gözlü kartları varsa kur. Ya da anti mavi gözlü Buster Blader kur