3. jenerasyon geldi iyi oldu. Deste çeşitliliği arttı biraz. Ayrıca Mavi Gözlü Beyaz Ejder için bir sürü destek kart eklendi oyuna. Eğer mavi gözlüyü seviyorsanız haberiniz olsun.3. Jenerasyon sonunda gelmiş.
3. jenerasyon geldi iyi oldu. Deste çeşitliliği arttı biraz. Ayrıca Mavi Gözlü Beyaz Ejder için bir sürü destek kart eklendi oyuna. Eğer mavi gözlüyü seviyorsanız haberiniz olsun.3. Jenerasyon sonunda gelmiş.
Aynen ya. Bende synchro canavarları bekiyordum iyi oldu. Ama Jack Atlas'ı koymamışlar event planlıyorlar herhalde.3. jenerasyon geldi iyi oldu. Deste çeşitliliği arttı biraz. Ayrıca Mavi Gözlü Beyaz Ejder için bir sürü destek kart eklendi oyuna. Eğer mavi gözlüyü seviyorsanız haberiniz olsun.
Önümüzdeki ay event gelecek. Fakat karakterin oynanabilir olup olmayacağı belli değilAynen ya. Bende synchro canavarları bekiyordum iyi oldu. Ama Jack Atlas'ı koymamışlar event planlıyorlar herhalde.
Synchrolar oyuna hareketlilik katıyor.Oyunu bıraktım ama Synchrolar çok çekici geliyor bana :/ Stardust Dragon falan.
Yugi Mutou, Jaden Yuki ve Yusei Fudou'nun olduğu filmi izlemiştim çok beğenmiştim Stardust Dragon'u. Ama Synchroları pek sevmedim sadece o kartı sevdim.Synchrolar oyuna hareketlilik katıyor.
O film çok iyi ya. Yusei'in sezonu da güzel aslında, sıkmıyor pek. Turbo Duello olayı seriye hız veriyor.Yugi Mutou, Jaden Yuki ve Yusei Fudou'nun olduğu filmi izlemiştim çok beğenmiştim Stardust Dragon'u. Ama Synchroları pek sevmedim sadece o kartı sevdim.
Güzel filmdi. Mezara git gel olayı çok güzeldi o kartın.O film çok iyi ya. Yusei'in sezonu da güzel aslında, sıkmıyor pek. Turbo Duello olayı seriye hız veriyor.
İnşallah.Güzel filmdi. Mezara git gel olayı çok güzeldi o kartın.
Bilmiyorum ya tuhaf bir çağrılma şekilleri var. Bunun ötesi olan XYZ de gelir oyuna yazın falan bence.