Hiç para vermememe rağmen her sene KOG oluyorum. Yani verilen kaynakları düzgün kullanırsan rahatlıkla herkesle boy ölçüşebilirsin.
Anladım teşekkürler.Pay to win olayı yok diyemem ama para vermeden de çok güçlü desteler yapabilirsin.Özellikle şu dönemde popular olan Sylvan destesinin yarısını heralde oyun başında ki verilen 3000 gemle rahatlıkla oluşturabilirsin ki biraz da şansın varsa belki tamamını oluşturabilirsin.
Ne derler bilirisin "if u cant beat them , join them."Off. Yok mu bu Sylvanlara bir taktik maktik?
Ben de o desteyi kullanıyorum ama hala yeterli değil. Eksik kartlar var. Farklı kartlarla desteklemeye çalışıyorum.Off. Yok mu bu Sylvanlara bir taktik maktik?
Hayır efektlerde engellenmiyor. Bi bakıyorum saham bomboş.Ben de o desteyi kullanıyorum ama hala yeterli değil. Eksik kartlar var. Farklı kartlarla desteklemeye çalışıyorum.
Aynen. Nasıl yaptılarsa artık full efekt basmışlar kartlara.Hayır efektlerde engellenmiyor. Bi bakıyorum saham bomboş.
Oyunu bıraktım ama Fairy Counter Trap destesi vardı. Tüm efektleri engelleme üzerine kuruluydu.Hayır efektlerde engellenmiyor. Bi bakıyorum saham bomboş.