Zafer sayısını 100'e tamamlamak için oynamaya devam edeyim dedim KoG'daki rakipler dehşet oynuyor
Hangi destelerle karşılaştın genel olarak. Ben de CA destesini deneyeyim dedim çok zorlanmadım. Genel olarak çok sağlam destelerle oynuyorlar.Zafer sayısını 100'e tamamlamak için oynamaya devam edeyim dedim KoG'daki rakipler dehşet oynuyor
Şu Marik Massivemorph ve Plant destesi gibi ilginç desteklerle karşılaştım.Hangi destelerle karşılaştın genel olarak. Ben de CA destesini deneyeyim dedim çok zorlanmadım. Genel olarak çok sağlam destelerle oynuyorlar.
Bir de sahaya Amazoness Swordsmowan'i koyuyor genelde. O karttaki tüm savaş hasarını rakip alıyor Genelde Half Shut kullanarak Amazoness Swordsmowan'i güçsüzleştiriyor aradaki tüm hasarı rakip yani ben alıyorum Massimorph doğrudan saldırmayı engelliyor. Doğrudan saldırsan bile arkaya Golden Apples koyuyor Sahanı doldursan Lava Golem geliyor. Lava Golem'i Mask of Accursed ile kitliyorMassivemorph kanser deste ya bir şey yapamıyorsun ağır ağır öldürüyor. 600 ve 700 atk lı canavarlar direk salırıyor. Lava golem zaten kanser.
Plant destesiyle ben de karşılaştım yenildim. Garip bir kombosu var ne olduğunu anlamadan yendi adam beni
Lava Golem ve Amazoness Sword Woman olmasa neyse. Onlar işi bozuyor. Yoksa Sergeant Electro mahvediyor o desteyi. Çünkü tuzak kartlarının çoğu saldırı istiyor. Sergeant Electro kolayca kitleyebiliyor onları.O deste gerçekten kanser ediyor zaten.
Bu arada oyunda zorlananlar varsa ya da destesi hakkında konuşmak isteyen varsa rahatça yazabilir. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Önümüzde Konami Cupda güzel savaşlar veririz.
Reis her yerdeSanji la