Call of the Mummy'i de koymuşlar.KC'ye güzel kartlar koymuşlardır umarım. Koydukları kartlar bende olunca oynayasım gelmiyor pek. Ne bileyim oyuna hiç koymadıkları özel kart olsa güzel olur. Tüm farmlanan kartlar var bende hemen hemen.
Call of the Mummy'i de koymuşlar.KC'ye güzel kartlar koymuşlardır umarım. Koydukları kartlar bende olunca oynayasım gelmiyor pek. Ne bileyim oyuna hiç koymadıkları özel kart olsa güzel olur. Tüm farmlanan kartlar var bende hemen hemen.
Düşmedi daha ama Bonz'u 10 kere yenince verecekmiş.Call of the Mummy'i de koymuşlar.
Zaten Red Eyes Zombie Dragon'u çağırmanın 3-4 yolu var. Çok sıkıntı olmadı. Ama normal Red Eyes kullanıcıları sıkıntı çekecek biraz. Çünkü Champion's Vigilance çok sağlam bir kart.Ben 1 tane Wyvern ve 1 gozuki eklerim tamamdır. Spirit ve İnsight çıkartırım. 2 spirit kalınca 3 insigtta fazla olur gibi. İdeali 3 gozuki 2 wyvern destenin.
TBD 2 tane vardı bu eventte 3. alabilirsem güzel bir deste yapabilirim. Ama şu 3sd bir türlü düşmedi. 100 kere farmladım gene düşmedi. Card Guard ile güzel kombo olur TBD.
Bana da 3SD çok düştü ama Labyrinth Builder düşmedi şu ana kadar. Tabi Paradox Kardeşler 40. seviye olduğu için oynamıyorum uzun süredir.3sd skili niye çıkmıyor arkadaş. Kaç gündür farmlıyorum bir türlü düşmedi. Onun yerine en az 50 tane skill düştü. Hepsi de geme çevrildi. Neyse bir şekilde düşecek artık.
Call of the mummy ile bir deste yapabilirsin onun haricinde pek iyi değiller.Bonzdaki zombie kartları tam bi çöp.
Labyrent Builder da bana çok düştü ama 3sd düşmedi.Bana da 3SD çok düştü ama Labyrinth Builder düşmedi şu ana kadar. Tabi Paradox Kardeşler 40. seviye olduğu için oynamıyorum uzun süredir.