Playmaker hariç de, çabuk Playmaker hariç de!Duel links eğer 5 slot olsaydı. Zaten başka oyuna gerek kalmazdı da işte... Neyse ya.
Ayrıca 3. jenerasyondan yani Yusei'den sonraki ana karakterler ne kadar tırt ya.
![]()

Playmaker hariç de, çabuk Playmaker hariç de!Duel links eğer 5 slot olsaydı. Zaten başka oyuna gerek kalmazdı da işte... Neyse ya.
Ayrıca 3. jenerasyondan yani Yusei'den sonraki ana karakterler ne kadar tırt ya.
![]()
O kim?Playmaker hariç de, çabuk Playmaker hariç de!![]()
![]()
Reis niye kendine işkence ediyorsun? Sal hepsini, rahatla. Bak bana, pamuk gibiyim artıkDuel Links ile Master Duel'de paket açmak yeterince kanser etmiyormuş gibi birde bu çıktı başımıza.
Vrains'teki eleman. Benim için karakter olarak Playmaker>Yusei>Yugi>diğerleri dir. Ama tasarım konusunda diğerleri gibi dandik olduğunu kabul ediyorum :/O kim?![]()
Valla dm ile gx in bir kısmını izlemiş olan benden çok şey bekliyorsun, ne diyeyim.Vrains'teki eleman. Benim için karakter olarak Playmaker>Yusei>Yugi>diğerleri dir. Ama tasarım konusunda diğerleri gibi dandik olduğunu kabul ediyorum :/
Quizlerin silinme mevzusundan sonra ramak kalmıştı salmama. Link geliyor az daha dayanacağim.Reis niye kendine işkence ediyorsun? Sal hepsini, rahatla. Bak bana, pamuk gibiyim artık![]()
Aşırı gıcık ya bu adam. Hile yapmıştı yıllar önceki bir kupada. Diskalifiye edildi ama sonradan döndü.Adam 11 dakikada 120$ harcadı. Vay babanın... İçim gitti.
Kendisini tanımam, etmem. Denk geldi, açıp izledim ama keşke izlemeseydim diyorum. Kalbim var benim.Aşırı gıcık ya bu adam. Hile yapmıştı yıllar önceki bir kupada. Diskalifiye edildi ama sonradan döndü.
Çok takma, canlı yayında 5000 dolar mı ne bağış almıştı bir defasında. Çerez parasıdır yani oKendisini tanımam, etmem. Denk geldi, açıp izledim ama keşke izlemeseydim diyorum. Kalbim var benim.