Kör olsaydım da o 5000 i görmeseydim.Çok takma, canlı yayında 5000 dolar mı ne bağış almıştı bir defasında. Çerez parasıdır yani obu arada iyi oynar, ekstra taktik görmek istiyorsan kanalını izleyebilirsin.

Kör olsaydım da o 5000 i görmeseydim.Çok takma, canlı yayında 5000 dolar mı ne bağış almıştı bir defasında. Çerez parasıdır yani obu arada iyi oynar, ekstra taktik görmek istiyorsan kanalını izleyebilirsin.
Aga be. 2 gün oynayıp silmiştim...Rip.
Thank you for playing Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL.
The game's service has ended as of 05:00 (UTC) on Monday, September 4, 2023.
Thank you very much for your longtime support.
Genel olarak Yu-Gi-Oh! İçin mi soruyorsun? Yoksa bu oyun için mi?Bu seriye ve destelere çok hakim olan var mı ?
Yu gi oh içinGenel olarak Yu-Gi-Oh! İçin mi soruyorsun? Yoksa bu oyun için mi?
%100 diyemem ama 70 kadar hakimim diyebilirim. Sorun varsa Duel Links konusunu hortlat. Bütün düellocular gelir.Yu gi oh için
Arkadaşım yurtdışından 2 deste kart gönderdi. Sanırım toplam 100 tane filan var. Hiç bir fikrim yok ama bende işte xd%100 diyemem ama 70 kadar hakimim diyebilirim. Sorun varsa Duel Links konusunu hortlat. Bütün düellocular gelir.
Kıskandım.Arkadaşım yurtdışından 2 deste kart gönderdi. Sanırım toplam 100 tane filan var. Hiç bir fikrim yok ama bende işte xd
Hangi kartlar acaba ?Arkadaşım yurtdışından 2 deste kart gönderdi. Sanırım toplam 100 tane filan var. Hiç bir fikrim yok ama bende işte xd